torstai 29. syyskuuta 2011

Toimintasuunnitelmia...

Nyt kun kesäkausi alkaa taas jo olla lopuillaan on hyvä miettiä mitä on ehditty saada aikaseksi ja mihin ensi vuonna voisi panostaa ...

Ainakin selvää on että Lalan kanssa jatketaan agi harkkaamista/kisaamista heti alkukesältä 2012, kunhan lumet sulaa ja toivotaan että oltaisiin tarpeeksi lähellä myös toivottuja 0-tuloksia että niitä jokunen kertyisi, nyt on jo ollut lähellä. Lalan kanssa jatketaan myös tokopuolella, pikku hiljaa pitää piilopaikallamakuu saada kuntoon, niin mahd myös siellä saavuttaa ykkösiä :)

Nastan kanssa ensi vuosi 2012 panostetaan tokoon ja näyttelyihin, agilitystä ollaan nyt täydellisesti jääty eläkkeelle.

Fennin kanssa tokotus jatkuu, sekä mölli & viralliset kutsuvat meitäkin ensi vuonna!
Ehkä myös kävästään ottamassa jonkin verran agilityäkin ja jos vanhat jutut muistuu mieleen, niin voipi olla että jokin ruotsin matka olisi edessä sitten kun heillä medeissä saa kisata alle 45 cm koirat ... tuo jää nähtäväksi :)  Fennin kanssa olisi tarkoitus ehtiä myös kävästä verijäljellä.

Sanden agikisaamista suunnitellaan kesälle 2012, jos vain alkukesästä meno on edes yhtään samanlaista kuin mitä se nyt syksyllä on ollut. Jos sopivasti sattuu, niin kävästään joku kisa kokeilemassa myös ruotsin puolella, kun sinnekin näyttelyihin ollaan suuntaamassa :)

Fionan kanssa jatketaan tokoharkkaamista niin ominpäin että ehkä ryhmässä.
Agin puolella ollaan omatoimisesti hivenen opeteltu puomia, A:ta ja keinua, putkea ja rengasta. Japsiagipäivillä kokeiltiin myös pituutta ja pussia, eteneviä hyppyjä. Tuon jälkeen otettiin myös pikku sessio hyppyesteiden läpi liikkumiseen ja muutama kääntyminen siinä samalla. Kesällä/syksyllä osallistuttu keppitreeneihin (jo 12 kertaa takana) ja vielä tälle vuodelle n. 7 kertaa jäljellä. Talven aikana osallistutaan Kombi kurssille, nuorille koirille tarkotettu 5 kerran kurssi, jossa puolet ajasta harkataan tottista ja toiset puolet agilityä. Yritetään keväällä muistutella mieliin keppejä, keinua, putkea ja hyppyä, jotta sitten lumien sulettua päästään harkkaamaan tositoimin tietyin viikonpäivin, joko kurssilla/ryhmässä tai omassa pikku tiimissämme :) Sitten nähdään mitä kesä tuo tulleessaan, saadaan terveystarkit tehtyä ja jos menee hyvin niin ehkä jo loppukesästä tai seuraavana kesänä kokeillaan kisaamista (epikset/viralliset).

Hetan kohdalla on suht. samat suunnitelmat kuin Fionankin ja toivotaan että kaveruksilla on tulevaisuutta agilityn piirissä.

Pikku poikien Caamoksen ja Cosmoksen kanssa jatketaan tokotusta ja Caamoksen kanssa voidaan katso jonkin verran lisää myös agilitypuolta... aika näyttää, intoa ainakin löytyy :)

Tuon lisäksi on useamman kansa näyttelyt ajankohtaisia, tarkotus suunnata niin kotimaisiin että ulkomaisiin koitoksiin. Sagalle suunnitteilla pennut vuoden 2012-2013 vaihteeseen ja katsotaan mitähä muuta sitä tehdään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti