perjantai 9. syyskuuta 2011

Nasta & Caamos - tokoharkka

Eilen oli alkeisryhmän toko harkat, mutta kun Fionalla on vielä juoksu pääsi Nasta sen paikalle. Ja kun paikalla oli vain 3 koirakkoa, niin otetiin sen kanssa koko alo läpi ...
Aluksi oli hivenen liikaa intoa, joten hösötti hivenen luoksepäästävyydessä, mutta tosi hyvin meni ja pysy peppu maassa  :) Paikallamakuun alussa kun olin käskyttänyt maahan eikä jättöä tullutkaan heti pomppas muori uudelleen ylös, joten toinen käsky ja jättö. Koko aika meni upeesti ja rauhallisesti, paluu koiran luo ja perusasentoon nousu myös :)
Seuraamiset kiinni meni vähän vaisummin (pää enemmän alhaalla) kuin irti (jossa katsekontakti säilyi paremmin), joka on uutta ja minulle hämmentävää. Perusasennot vioja kuten ennenkin, joten ei vaivata päätä niillä.
Liikkeestä maahan meni upeesti koko liike alusta loppuun, kuten myös luoksetulo (peräti aika suora perusasentokin). Liikkeestä seiso ei itse seisominen meinannut tulla ollenkaan .. kaksi kunnon käsky+KM ennekö pysähty :( Hyppy oli myös ongelmallinen, joten sitä otettiin vähän enemmän ja loppujen lopuksi lähti itse hyppään mutta kamalia ongelmia toisellapuolella ... tarjosi maahan ja tarjosi istumaan :(
Caamoksen kanssa tuttuja juttuja; sivulletuloja, luoksetuloa ja hyppyä, joita otettiin kahdessa erässä ja tokassa oli tosi kivasti jo ehtinyt rauhottua ja sivulletulossakin ehti peräti pitää pepun maassa hetken pidempään :)
Kaksi harkkakertaa on vielä tällä kaudella jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti