tiistai 6. syyskuuta 2011

Sande - agiharkka

Eilen oltiin vapaalla paikalla agiharkassa. Ensin mentiin hyppyrata, joka oli ollut epiksissä 4.9. ja sitten normi agirata... nähtävästi sekin epiksistä :)
Ekalla radalla eka suoritus meni ihan kivasti, niin putkien kuin hyppyjenkin kanssa. jostain syystä toisella suorituksella Sande oli aika kovasti kiinni kädessäni ... ei normaalia, tuo toi ongelmaksi putkiin irtaantumisen ja joidenkin hyppyjen suorituksen.
Agiradalla tuli vähän omaa söhellystä kun ei rata ollut selvänä päässä ja Sande valitsti keinun keppien tilalta, joten siinä piti äkkiää karjasta "keinu", "ota", jotta koira ehtisi edes vähän havahtua että tosiaan hän oli mennyt keinulle. No vähän pamahtaen Sande keinun suoritti ja katto sitten taakseen ai se oli tollanen ... no ei auttanut kuin ottaa se uudelleen siinä vieressä ja hyvinhän se meni ...hidasti itse keinahdusta ja jäi palkalle .... eka irti suoritettu keinu :) Loppusuora tuolla radalla oli aikamoinen suora putki, rengas, hyp, hyp, hyp ja hyp .... viimeselle esteelle en enään ehtinyt mukaan ja Sande veti linjalta puoleeni, joten kielto tuli viimesellä esteellä, mutta muutoin ihan hyvä.
Seuraava agiharkka on sitten taas keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti