torstai 17. toukokuuta 2012

Mejä, verijälki-ilta - Viltspår kväll

Eilen keskiviikko iltana oltiin Fennin kanssa Singsbyssä tutustumassa verijälkeen. Aloitettiin klo 18:00 ja jo sitä ennen kouluttajamme Monika Berts oli käynyt tekemässä 3 jälkeä metsään. Käytiin läpi osa teoriaa ja sen jälkeen käytiin tekemässä metsään vielä 2 jälkeä, jonka jälkeen juteltiin vielä vähän lisää teoriaa.
Mukana meitä oli jälkisuoritus järjestyksessä Buster & Heli, Molly & Linda, Polly & Brita, Fenni & minä ja Bamse & Heli.



Fennin jälki oli noin 2 tuntia vanha, pituudeltaan noin 100 metriä ja sisälsi lähdön, 90 asteen kulman ja kaadon, jossa odotteli sorkka. Fenni oli yli iloinen ja vilkas kun pääsi autosta ulos ja sai moikata kaikkia ihmisiä. Kun mentiin jäljen lähdölle oli siinä muitakin kiinnostavia hajua nimittäin Monikan housunlahkeet, jotka haisivat lampaille ... no hetki odoteltiin ja rahotuttiin, jonka jälkeen Fenni hoksasi lähdön maassa ja pikku hiljaa muutamat ensi metrit mentiin hyvin hitaasti haistellen. Kun nuo muutamat metrit oltiin edetty alkoi vauhti nousta ja sain antaa koko 6 metrisen liinan Fennin käyttöön ja osassa vaiheessa sai omiinkin jalkoihin pistää kunnolla vipinää että ehti perässä :) Kulmalle kun tultiin meni Fenni sen pikavauhtia upeesti kyllä oikeaan suuntaan ... itse jäin miettimään eikös tuo kulman makuu pitäisi jotenkin noteerata ja vähän jarruttelin Fenniä (jota ei varmaankaan olisi saanut tehdä) .. no Fenni se pomppasi makuun yli toiselle puolelle ja kävi kakalla.... no kun homma oli saatu hoidettua alkoi taas jo makuukin kiinnostaa ja sitten lähti jatkamaan jälkeä. Jossain puolessa välissä loppuosaa jäljen ali meni pinei vesioja, joka jotenkin hämmensi Fenniä ja se jatkoi hetken ojan sivuapitkin kun oja olisi pitänyt ylittää. No kohta nousi tytön kuono ja se yritti ilmavainulla saada selville että missäs se jälki onkaan, mutta olimme jo selvästi useita metrejä ohi jäljejen, joten hetken etsiskelyn jälkeen ohjasin Fenniä takaisin jäljelle päin ... pieni ympyrä jäljen kohdilla ja sieltähän se löytyi ja päästiin jäljestämään ihan loppuun asti, jossa kaadolla odotti palkkana sorkka ... JEEE :)
Kiva oli myös huomata, kun Fennin työmoodi oli päälle se ei reagoinut perässämme tuleviin 4:n henkilöön :)

Fenni kaadolla :)



Fenni jäljen jälkeen ... hivenen pitkä kieli  : p 

Kiitokset Monikalle opetuksesta & Helille järjestelysitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti