maanantai 5. syyskuuta 2011

Cosmos, Sande & Saga Kauhajoen näyttelyssä :)

Lauantaina kun näyttelyaamuna kävin Sanden ja Cosmoksen kanssa kävelees ja laitoin Sanden hetkeksi siihen koivun luo liinassa, niin ei kauaa mennyt kun Sande huitoi etutassuillaa päänsä ympäri hädissään ... kiirehdin sen luo ja huomasin heti että hirvikärpäset oli sen kimpussa.. siirryttiin sivummalle ja aloin listiä ötököitä ... osa oli jo tunkeutunut aika syvällekkin karvan sisälle ... kolmisen ötökkää listin ja lopuksi tsekkasin koko koiran läpi. Onneksi muita ei enään löytynyt mistään... no ei mennyt kauaa kun Sande alkoi keventää toista takajalkaansa ja pahemmaksi vain kävi, nyt se jo nosti sen ilmaan kun pysähtyi :( Tutkin joka paikasta eikä mitään näkynyt ... sitten kävin tarkistamassa koivun alta olisiko siellä näkyvissä syytä moiseen ja olihan siellä. Koivun viereisen luumupuun juurella oli maassa reikä josta tuli maa-ampiaisia pörräämään, potkin maata päälle ja peitin vielä soralla. Sitten liotin Sanden tassua kylmässä vedessä, joka näytti auttavan. Sitten olikin jo aika laittaa koissut autoon ja suunnata Kauhajoelle näyttelyihin. Onneksi näyttelyn aikana Sandella ei enään ilmennyt ontumista ja muuten näytti olevan ok. Itse näyttely meni tosi kivasti ... noin puolen vuoden tauon jälkeen ....Cosmos pikkunen oli ensimmäisessä näyttelyssään ROP-pentu ja Sande ROP ja Saga VSP ja sai 6. sertin tullen valioksi :) Kotimatkalla pysähdyttiin olikohan se Sampon Halpa-Halliin josta löytyikin kivasti niin hyväskää että hyödyllistä niin koirille kuin itsellemme :)


3.9.2011 Kauhajoen tulokset kuvien ja arvostelujen kera,
tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. 
 Cosmos, Care Bears Fun Captain Cosmos
==> Pek 1, KP, ROP-pentu
Arvostelu:
Oikealinjainen, hyväluustoinen pentu. Hyvät pään mittasuhteet. Hyvät pienet korvat. Tummat silmät. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvä rungon syvyys ja muoto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu ryhdikkäästi. 
 
Sande, FI MVA Care Bears Moon Shadow
==> Val ERI 1, PU1, ROP
Arvostelu:
Erinomaiset mittasuhteet, hyvä koko. Hyvä luusto. Hyvä pää, kaunis ilme. Vahva kuono. Erinomainen ylälinja ja rungon syvyys. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Liikkuu rydikkäästi. Hyvä karvanlaatu.
 
Saga, BALTJV-09 Care Beras Moon Saga
==> Avo ERI 1, PN1, SERT, FI MVA, VSP
  Arvostelu:
Hyvänkokoinen, oikealinjainen narttu, selvä sukupuolileima. Hyvät mittasuhteet. Vahva luusto. Kaunispiirteinen pää, tummat silmät, pienet korvat. Rodunomainen ylälinja. Hyvä rungon syvyys. Hyvin kulmautuneet raajat. Liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti