perjantai 23. syyskuuta 2011

Nasta & Lala - tokoharkka

Eilen olisi ollut Caamoksen ja Fionan normi kausi tokoharkka, mutta kun viikonloppuna Lalalla on tiedossa parit kokeet ja Nastalla yhdet, niin pääsivät he mukaan.
Nastan kanssa otettiin paikallamakuuta kun mölli tokoissa lähti makuulta 1min40sek paikkeilla ... no nytkin piti 2 kertaa passittaa tyttö takaste makuulle, mutta sitten saatiin 2,5 min hyvä makuu vaikka ulkopuolella häiriö vain kokoajan kasvoi, joten jonkilaista toiveikkuutta voisi kisojen suhteenolla.
Lalan kanssa otettiin taas luoksetulon pysäytystä ... läheltä otettaessa vauhti hidas ja pysähtyminen hyvää, mutta kun pitkä matka, niin vauhti kova eikä siinä enään ehditä ragoida seiso käskyyn.
Sitten halusin ottaa vielä seisomista ... joka tökki sitten taas oikein kunnolla, tarjosi makuita tai hiipi perässä, pläää :(
Liikkeestä maahan taas meni tosi ok. Kaukojen kanssa hivenen liikkuria katseltiin ja kuunneltiin luonnon ja muiden koirakoiden ääniä, joten ainakin yksi istuminen tarvitsi tuplakäskyn. Alku häslinkig jälkeen myös viimesenä otettu hyppy onnistui hyvin.
No menee miten mene ... onhan nämä vasta ekat viralliset avo luokan kokeet Lalalle... mennään menttaliteetillä että mitä tulee harjoitella enemmän ja mikä toimii tositilanteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti