keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Lala - extra agiharkka

Eilen oltiin Lalan kanssa vapailla paikoilla agiharkassa, jokainen sai rakentaa pätkiä, joita halusi treenata ja sitten käytiin jokainen piste/yhdistelmä läpi. Taas tuli hyvin esille että Lalaa tulee käskyttää eikä saa olla lepsu, myös hyppyihin pitää mennä mukaan aktiivisena.
Kivasti keskityttiin myös siihen että saataisiin niitä sekuntteja pois .. tiukemman kääntymis tekniikalla/hionnalla. Otettin puomi ja A kontaktia = hyvä, A:lta molemmin päin "tyrkky putken suut" vetotekniikalla sisään :) Keppeihin saatiin harkattua taas tuota väärän puolen lähettämistä "extra haamukeppi" ajattelun kautta ... jee alkaa toimia, toki lähetys ei vielä kovin kaukaa :)
Hypyllä tehtiin takaa kierto ja siihen uutena kunnon päällejuoksu, josta taivutus hyppyn .. jalat eteenpäin ... selvästi helpomaa - meikäläisellä ei niin suurta kaatumisriskiä :)
Uutena Lalan kanssa kokeiltiin myös "pakotettu" hypyn ohitus, jossa pussista tullessa hyppy jää koiran ja ohjaajan väliin, siihen pakkovalssi + jaakotus yhdistelmä, joka ekalla kerralla tehtynä oli jäykkä (palkkasin toki jaakotuksen jälkeen), mutta jo seuraavalla tuntui aika hyvältä ja Lala taipui juuri kuten oli ajateltu :)

Tässä tuo kiva viimenen pätkä:

Lalan kanssa kävästään vielä 2:lla vapaalla paikalla ennen kausi harkkojen loppumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti