torstai 1. syyskuuta 2011

Sande - agiharkka

Eilen 31.8. oli Sanden normi harkaryhmän vuoro.
Ilokseni kun olin jo etukäteen päättänyt että tällä kertaa panostan keppeihin, niin Åsakin sanoi ajatelleensa niin, joten ensimmäisessä harjoituksessa oli pääosassa kepit :)
Samalla halusin kokeilla paria hyppyä 60 cm, mutta valitettavasti heti ekalla yrittämällä ne tippu molemmat :( Joten turhaan Sandea lisää stressaamaan ja laskettiin nekin 55 cm, jossa suurin osa taas meni hyvin :) Välillä tuo ennen keppejä ollut rima tippu ja heti seuraukssena minuun vaikutus kun olin viemässä keppeihin :(
No itse kepit meni pariin otteeseen super super hyvin ... paremmin kuin koskaan aiemmin! Jeee! :) Nuo kaksi parasta suoritusta meni juuri niin kuin halusin, ohjaus sisään oikealla kädellä ja sitten vasemmalla keppirivin vieressä melkein suoraviivasena tukena vieden + äänellä tsempaten. Joten nyt tiedän että poika ajatuksen kyllä on sisäistänyt, mutta varmuutta pitää vain hakea vielä paljon! Hiha pois tieltä niin nään koiran, jotten lähde hosumaan ja vedä koiraa pois. No ikäväksi ohjaaja kun ei voinut tuohon tyytyä vaan piti yrittää vielä uudelleen ... ja sitten taas jo hätäilin tai olin liian lähellä sisäänmenoa, niin se epäonnistu ... no kun sitten taas onnistuttiin oli ehdottomasti tauon paikka!
Sen verran jäi kaiveleen että vielä ennen seuraavaa rataa kävin ottamassa pelkät kepit pariin kertaan, ekassa niistä tuli taas tuo normi vähän puolivälin jälkeen ilmenevä virhe, mutta toisen kerran vedin kokonaan oikealla kädellä ja saatiin hyvä suoritus.
Rata1

Rata2kakkos radalla keksityttiin puomiin (ihanat kontaktit namialustalla joka kerta) ja tosi tiiviisti laitetuissa hypyissä takaavientiin (hyppy7), pariin onnistuneeseen kääntöön (hypyt 8 & 9), päässä oli vielä putki. Tuossa meille ongelmia tuotti nuo hypyt ja siihen oman ohjauksen ajoittaminen, no viimeksi saatiin super hieno suoritus, johon olin enemmän kuin tyytyväinen :)

Seuraava agiharkka on Sandella maanantaina vapailla paikoilla... mitähän sitten harkataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti