perjantai 16. syyskuuta 2011

Lala & Fenni - tokoharkkaa intona :)

Eilen oli normi jatkoryhmän harkka ja kun Lala menossa 24.9 kokeisiin otin sen Sanden paikalle ja hyvä niin. Flikka oli kovin intona, otettiin ensin hyppy ja sen jälkeen luoksetulon pysäytystä .. eka kerta tuli läpijuoksu, tokalla pysähty myöhään, kolmas otetttiin lyhyellä ja toimi, sitten vielä neljäs hivenen pidemmällä toimi myös hyvin. Harmittaa kun pysähtyminen on alkanut valumaan ... onkohan kyse palkan heikkoudesta, nyt käytetty lelua, kun aiemmin ruualla, joten vielä ennen kokeita pitääkin ottaa ruoka tuohon takaisin. Sitten otettiin kaukot .. superia! ja vielä lopuksi hyppyä pari kertaa, ekalla käsiapu ja toisella ilman ... superia!

Fennin kanssa otettiin luoksepäästävyys ... otti "tuomarin" aluksi hyvin mutta sitten rapsutellessa into kasvoi ja kohta oli kaksin kerroin siinä kyhnäämässä ... :(
Seurautettin myös jossa taas häiriötekijöinä ulkopuolella olevat koirat (ihan hyvä että häiriö oli niin saa harkata senkin alaisena ja huomaa että se häiritsee) muute seuruu oli aika tiivistä ja Fenni super intona. Liik.maahan meni superisti toki hivenen autoin hidastamalla(melkein pysähtymällä) vauhtiani. Luoksetulo häiriöstä huolimatta superi into pinko pommppien luokseni viereen ... ei voi kuin hymyillä ... tai melkein ääneen nauraa :)
Viimeseksi otettiin hyppy, jossa tuli seisomaan ohi esteen ... pistettiin siiveke, jonka jälkeen tosi hyvä.

Tänä iltana on Woff´lla mölli tokot, johon olen etukäteen jo ilmottanut Nastan ja Lalan :)

1 kommentti:

  1. Tuli mieleen vinkki tuohon Fennin hyppytreeniin. Simo teki aiemmin nimittäin samaa välillä että tuli esteen sivulle seisomaan (vaikka pysyikin sen takana). Sille auttoi sellainen että heti kun Simo oli hypännyt esteen yli niin menin palkkaamaan sen aivan esteen taakse keskelle ja samalla sanoin sille sen seiso-käskyn. Eli koiralle ei anneta mahdollisuutta ottaa yhtään ylimääräisiä askelia mihinkään suuntaan vaan palkka tulee heti hypyn jälkeen. Käytännössä koira siis kääntyy paikallaan ympäri saadakseen namin ja vähitellen oppii siihen. :) Myös se että mistä kohdalta esteen takaa palkka tulee vahvistaa sitä oikeaa paikkaa koiralle eli kannattaa pyrkiä palkkaamaan mahdollisimman keskelle esteen taakse. Tsemppiä harjoitteluun! :)

    VastaaPoista