tiistai 27. syyskuuta 2011

Lala & Nasta - tokoharkkaa & Hetan nlyharkka.

Eilen olitiin ensin kilpatokoharkoissa, jossa otin Lalan kanssa luoksetulon pysäytystä ... nyt alkoi lyhyemmällä matkalla tulemaan ennakointia ekaa kertaa.

Otettiin pidemmällä ja vot onnistuihan se ja hienosti. Otettiin nouto, joka tosi hieno, samoin kaukot.
Nastan kanssa harkattiin paikallamakuuta samaan aikaan kun Maria otti lyhyempiä piilopaikallamakuita Jambon kanssa ... siis ihan ensiksi kun joku lähti koululta ja ajoi autolla pois nousi Nasta seisomaan, joten kävin vain laittaas takasin maahan.
Sitten noin minuutin välein kävin palkkaamassa namilla sen maatessa, uusi "odota" -käsky vain ja sitten uudelleen. Tuon yhteispituudesksi tuli varmaan sellanen 3-4 minuuttia ja se mikä teki siitä super hyvän oli että Maria kävi välillä vapauttelees Jamboa, joka juoksi repulleen palkalle, niin Nasu se vain katseli päältä ja pysy maassa !!!!!!

Kun nuo harkat oli ohi tulivat Marja ja Heta paikalle. Otettiin Hetan kanssa näyttelyharkkaa, juoksemista ja seisottamista.
Lopuksi vielä otettiin Nastan kanssa 2,5 minuutin paikallamakuu, jossa ikäväksi ensimmäisellä kerralla palatessa tuo se nousi ylös, joten takas maahan vain ja kävin uudelleen hetken seisoos siellä 20 m pässä ja palasin takas, jolloin ok.... kunnon palkkaus ja hetki paussia. Kerran vielä otettiin uudelleen ja vot 2,5 min hyvä makuu ja kunnollinen paluu ja taas super palkkaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti