keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Tilanne.

Nasta voi todella hyvin, tänä aamuna otettiin jo pieniä maahanmenoja ja istumisia kun otettiin lääkkeet (piilotettuina namupaloihin). Yöllä oli mennyt taas purkillinen Royal Caninin Recovery ruokaa ja kotiin päästyä tarjoan taas seuraavan, kunhan lääkkeet on ensiksi otettu. Viimeistään juhannuksena tulee keksiä jokin sopiva asuste suojaamaan massun haava-aluetta ja tikkejä, tuo nyt oleva verkkoasu ei oikein ole ladylle sopiva :)

Salla näyttää nauttivan makoilusta mielipaikallaan kopin terassilla ja välillä tehden tutkintakäyntejä ympäri isoa aulettaan. Saa nähdä miten on tytön mieli nyt kun on tulossa aika paljon lämpimämpää säätä taas. Onneksi tuo Sallan paikka on talon pohjoispuolella, joten siellä on pajon varjoja tarjolla oli mikä aika päivästä tahansa. Syömisistä, tällä hetkellä Salla syö Pedigreen riistan makusita purkkiruokaa, jota näyttää olevan helppo syödä ja tuntuu muutenkin maistuvan tytölle hyvin. Valitettavasti tuo Sallan alaleuan kasvain on jo taas kasvanut aikalailla. On hyvin, hvin surullista että Salla, joka muuten on niin hyvässä kunnossa ikäisekseen (jo 12,5v) ja se on niin äärettömän iloinen ja innokas eikä vain sen möykylle ole enään mitään tehtävissä.
Suuren suuri suru valtaa kun ajattelee tulevaa, ehkä enään muutama kuukausi on yhteistä aikaa jäljellä. Salla on mainio juttellia, juu Salla on yksi kovimmista juttelijoista, se ei hauku vaan kivalla vinkumaäänellään se vastaileen kun sille juttelee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti