torstai 17. kesäkuuta 2010

Fenni Sagan vuorolla Tokossa ja Sande agilityssä.

Nyt on sitten Sagan ja Seren aika olla juoksussa.
No eilen olisi ollut Sagan tokoharkat, joten otin Fennin sen tilalle ja kuikas olikaan niin paikalla oli vain 2 koirakkoa, joten voitiin käydä koko alo (mölli) luokan liikkeet läpi (lukuunottamatta seuraamista taluttimetta).
Luoksepäästävyys, 2 lähentymiskertaa, joilla molemmilla F pysyi hienosti paikalla, vilkaisi kyllä Eijaan kun tuli tarpeeksi lähelle, toisella kerralla otettiin pieni kosketuskin koiraan. Upeeta, meidän hösötyttö pysyy istumassa :)
Paikallamakuu (2 koiraa) reilu 1 minuutti oli kesto ja ehkä olin hivenen alle 10 metrin etäisyydellä. Annoin muutamia suullisia kehuja liikkeen aikana varmistukseksi kun välillä hepat pellolla liikuskeli ettei F läksisi sinne.
Seuraaminen kytketynä sis kaikki käännökset, mutta ei juoksuosuutta. Pari liikkeellelähtöön tuli pomppu alkuun ja minulla oli yksi liian nopea liikkeestä pysähdys, jolloin F otti muutaman askeleen eteenpäin ja palasi sitten vierelle istumaan. Välillä seuraaminen oli liiankin tiivistä kun tyttö työnsi minuun kiinni :)
Luoksetulo, ihana hivenen pomppiva vauhti ja se iloisuuden merkki etutassuilla minua hipasu sivulle tuleessa, mutta olin kovin tyytyväinen.
Hyppy meni suvereenisti ekalla kerralla en ottanut lopussa perusasento, mutta tokalla kerralla sekin piti kokeilla ja hienosti meni :)
Liikkeestä maahan onnistui hyvin, mutta minun eka liikkeellelähtö oli holtiton ja kädet vihtasi liikaa joten F edisti hivenen, joten otettiin uusi startti.
Liikkeestä seisominen on ainut, joka ei vielä liikkeenä toimi, joten otin peruuttaen ja hyvin meni. Lopuksi kokeilin myös sivulta niin että sanoessa sei-so käännähdän askeleella F:n eteen. Tuo tuntui toimivan tosi hyvin, joten varmaan tulee olemaan osana harjoituksiamme.
Jäi kyllä super hyvä mielei tytöt toiminnasta :)

Sen jälkeen oli Sanden agilityharkka, jossa päivän aiheena oli takaaleikkaus.
Eka pikkupaana oli hyp-hyp-uputki ja toiskätisen yhdistelmänä hyp-uputki-hyp-hyp.
Sandelle toimi hyvin se että leikkausta avustavasta kädestä heitin sille eteenpäin namin.
Uutena esteenä otettiin muuri (medi korkeus palikoilla)
Kerrattiin myös rengasta.
Sanden keskittymistä tällä kertaa vaikeutti kun Annikalla oli kotona narttukoira parhaimmassa juoksun vaiheessa.  Mutta selvittiinhän siitä silti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti