perjantai 4. kesäkuuta 2010

Tämän viikon kurssit - Sande, Saga

Sande, ke 2.6. agilitykurssin 4 kerta. Otettiin keppejä (6 kpl suorina, ohjureilla ja ilman), puomia ja A:ta.

Saga, to 3.6. tokokurssin 3 kerta (meidän 2 kerta kun viimeksi vedin harkat ei Saga saanut oikeen treenattua). Otettiin aluksi kaikki koirat riviin luoksepäästävyyteen ja paikallamakuuseen, sen jälkeen yksittäin luja luoksetulo (tule) ja hyppy (ensin läpijuoksuja ja sitten lopullisessa oli 3 lautaa ja apuna namilautanen esteen takana ... hienosti / halukkaasti läksi hyppäämään, hivenen lautasen veto voisi parantaa).

Sande, to 3.6. tokokurssin 2 kerta. Otettiin ihan aluksi kaikki koirat riviin luoksepäästävyyteen, sitten käytiin läpi viimekerran läksyt koira kerralla. Meidän läksyjä oli seurauttamista imutusten välillä käden käynti ylhäällä. Suoralla istuminen viereen ja norm. sivulletulo. Olimme myös harjoitelleet sivulla maahanmenoa, joka on suoristunut kivasti :) Myös norm sivulla istuminen on suoristunut ettei nojaa ulommaisella jalallaan poispäi.
Seuraavaksi kerraksi tuli läksyinä edelleen harjoitella sivulletuloa, hivenen viritystä ennen sitä, niin saataisiin halukkaammaksi ja nopeammaksi. Myös maahanmenoa ja kestoa harjoiteltavaksi eri paikoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti