perjantai 29. lokakuuta 2010

Tokoharkka - Sande ja Sere

Eilen oli sitten viimeinen kerta kauden 3 tokoharkka Sandella & Serellä.
Aluksi otettiin perin koiran ryhmänä luoksepäästävyys ja paikallamakuu, jossa Sere oli mukana. Luoksepäästävyys meni hyvin tehtiin häiriötä ei varsinaista luotuloa, mutta paikallaolon harkassa kanssa tein virheen että palkkasin namilla harjoituksen välissä, josta tyttö päätteli harjoituksen loppuneen ja nousi ylös. Pitäisi muistaa sen kanssa vain kehua suullisesti ja lopuksi vapautus ja palkka.
Yksilöharkkana otettiin seisomista tarjoamalla, joka meni aikas hyvin. Liik.maahnamenoa, huomasi että vaikka maahanmeno on ollut Serelle tosi vahva, niin nyt kun tehtiin seisomista juuri ennen oli tuossa hivenen vaikeuksia. Imutus meni tosi hyvin.

Sanden kanssa otettiin ensin 3 koiran ryhmässä luoksepäästävyys ja paikallamakuu, ensimmäinen meni hyvin, mutta paikallamakuun kanssa oli ongelmia, nousi ainakin 2-3 kertaa tuon 2 min aikana, vaikka norm tyyliin palkkasin nameilla etutassujen väliin. Seisominen takapalkalla, tosi hyvä, aluksi lähietäisyys, 2m. Sitten n.4m ja lopuksi olisikohan ollut jo 6m alustasta. Liik.maahanmeno meni suht hyvin kun vain ohjaaja muistaisi pitää itsensä suorassa ja namikäden koukistamatta. Otettiin seuraamisen pätkätyötä, joka onnistu tosi hyvin, sitten kokeiltiin pitkää suoraa seuruuta ja heti kun etu namiautomaatista ei tullut namia tasasin väliajoin alkoi koira heilua yrittäessään niitä :(
Otin vielä pikkusia luoksetulon odotuksia asekelparilla jättäen ja paluu luo.
Lopuksi kokeitiin kaikille metallikapulaa, jonkinlaista kiinnostusta oli mutta kukaan ei kapulaa ottanut suuhunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti