keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Tokoharkka - Saga

Eilen oli sitten kauden 3 viimeset tokoharkat Sagan ryhmällä, kiitos Eija taas tästä kaudesta! Ennen harkkojen alkua otettiin muutamia kertoja A:ta, puomia ja rengasta, jotka kaikki meni huippu hyvin :) Keski viikko iltana onkin sitten ensimmäiset extra agiharkat 19-21, johon olen menossa Sagan kanssa.
Tokoharkkaamme, ensiksi otettiin ryhmäliikkeinä luoksepäästävyys ja paikallamakuu, sen jälkeen ykilöharkkaa, jossa Sagan kanssa otettiin hyppyä, seisomista, luoksetulon odottamaista ja hännän huippuna ruutua.
Luoksepäästävyys meni muutoin hyvin, mutta kerran Saga otti askeleen taakse päin Eijan lähestyessä, joten toistettiin ja namitettiin paremmin, jolloin Eija pääsi myös koskettamaan. Paikallamakuu otettiin jokainen omaan tahtiin, me tehtiin lyhyitä välipalkallisia harjoituksia. Otin sivulle ja käskytin maahan, aivan suora & nopea maahanmeno, jätin selkä koiraan päin muutaman askeleen päähän, kehuskelin äänellä ja kävin palkkaamassa (muista käydä palkkaamassa koiran sivulla eikä edestä, joka tuntui vetävän koiran mukaaan).
Hyppy (3 lautaa) onnistui oikein hyvin, hinku esteellee oli peräti hivenen liiankin voimakas, joten pari kertaa karkasi. Painotettiin iloiseen vauhdikkaaseen suoritukseen (esteen takana odotti namilautanen), muutama kerta palkkailin myös vierellä istumisesta ennekö annoin luvan suorittaa.
Seisomista otettiin minä peruuttaen ja nakellen nameja, ihan eka oli tosi hyvä, mutta sitten väliin tuli huonompia ja sitten Saga alkoi tarjota maahanmenoa, otin loppuun vielä pari kädellä pysäytystä namin kanssa, jotka hyviä.
Luoksetulon odottamista, jätin selkä koiraan päin 2-5 askelta ja pysyihän se, mutta toki pää pyöri ja tarkkaili ympäristöä.
Ihan lopuksi otettiin 3 ruutuun lähetystä, niin että ruudussa oli namilautanen, joka kerta otettiin kauempaa, 1 ollen ruudusta 1m ja viimenen noin 5m. Tosi ilosesti Saga lautaselle meni, ihan ekalla lähetyksellä se kävi haistelemassa etukippoa, joka kulmassa nurin, mutta muut suoraan lautaselle. Katsotaan miten tuosta jatketaan.
Nythän tuleva 4 kausi on minulla Eijan ryhmässä Sande ja Sere, joten Sagalle ei ole omaa harkkaryhmää tuolle kaudelle. Mutta pitää katsoa, jos saataisiin jokunen harkkakerta vaika vapaista paikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti