sunnuntai 3. lokakuuta 2010

TOKO harkat - Lala, Nasta, Sande ja Sere

Torstaina oli kilparyhmän kauden viimeset harkat, ajatella joko ne kaikki on käyty. No ei kun odotellaan vielä loppuvuoden paria viimestä seuraavan kauden harkkaa, jotka sitten onkin kasvihuoneella Koivulahdessa, eka niistä on sunnuntaina viikolla 44.

Nämä vimpat harkat veti edellisen tapaan Satu, kiitos taas :)
Lala - halusin ottaa jotain kivaa harkkaa, joten otettin liikkeestä maahan ja luoksetulo. Jonka jäkeen vielä harkattiin avon kaukoja - aaah vain yksi seisotarjous tällä kertaa, selvästi parempaan suuntaan menossa :)
Nasta - halusin ottaa seuraamisen keston ja innokkuuden aiheeksi ja yleensähän kiinni seuraaminen vielä menee mutta sitten into lopahtaa irti seuraamisessa. Otettiin ensin liikkeestä maahan ja sitten seruaamista. Eka meni hyvin Nasta maisesti ja selvästi kun otettiin sitten perään seuraaminen kiinnostusta ei ollut. Otettiin esiin palkkakuppi (sivusuunnasssa), aluksi ei Nasta antanut sen olla rauhassa, mutta muutaman yrityksen jälkeen saatiin kontakti pysymään ja pystyin pienen pätkän jäkeen vapauttamaan Nastan palkalle. Tätä pitää alkaa harkkaamaan ja varuiksi kipossa voisi olla kansi, ettei ainakaan ilman vapautusta käy sitä palkkaa ottamassa.
On tosi hieno juttu nyt ollaan saatu talven pitkään harkkakauteen uusia ideoita!

Sitten seuraavalla tunnilla oli vuorossa kauden kolmannet tokoharkat Sandelle ja Serelle, jotka pitää Meri.
Aluksi otettiin ryhmässä luoksepäästävyys harkkaa ja sitten paikallamakuuta (minä vielä vain Sanden vierelleä). Palkkaakin tuli aika ajoin maahan tassujen väliin, ihan kivasti meni selvästi pidempiä aikoja poika pysy maassa, pari korjaavaa uudelleen maahanlaittoa tuo jakso sisälsi. Luoksepäästävyydessä tehtiin sama namin anto häiriö, jolloi poika ekalla valitettavasti ehti nousta, joten uusittiin ja sitten meni oikein.
Otettiin myös imutusta joka meni super hyvin, sittten kokeiltiin muutaman askelen liikkumista ilman imutusta. Ekaksi toki otin ihan liian pitkään ja mielenkiinto hävisi, sitten mentiin vain 1-3 askelta ja nami lensi koiran vasemmalle puolelle takaviistoon, jotta samoin tein saataisiin pois se että Sande lähtisi edistämään, hienoa!
Otettiin sivulle tuloja, jotka ovat alkaneet sujumaan kivalla pikkupyörähdyksellä, jee nimittäin tuon kanssa on tsempattu :) Sitten otettiin kutusuja pidemmältä matkalta (pitkässä liinassa) ja hienosti meni kunhan ei siihen yhteyteen vielä sekotettu itse sivulle tulemista vaan heitin namin taakseni palkaksi Sanden tullessa kohti.
Seisomisessa päästiin iso askel eteenpäin, nyt ei enään tarvitse antaa namia seiso käskyn yhteydessä vaan palkataan heittämällä vasta kun seisahtanut hetken ja minä jatkanut liikettä sinä aikana alkeleen eteenpäin :)

Seren kanssa otetiin seuraavassa satsissa luoksepäästävyys ja enemmän harkattiin ns häirössä kontaktissa istumista kuin itse luoksepäästävyyttä. Paikallamakuu osoiossa Serellä oli vielä liikaa häiriötä, mutta kun otin sen myöhemmin uudelleen pysyi tyttö hienosti makuulla edessäni, vaikea sanoa olisikohan ollut noin puoli minuutia. Kotona keittiössä harkatessa (jossa näen kellon) ollaan saatu 1 minuutti 10 sek kestoa ilman väli namipalkkaa vain rauhottavia kehuja annettu, joten nyt olisikin tarkotus toki pidentää & varmistaa tuota sisällä tapahtuvaa makuuta, mutta myös siirtää harkkaa pihalle, jossa selvästi enemmän häiriöitä.
Otettiin myös imutus, joka meni tosi hyvin tiivistä, oikeapaikkaista että suoraa :)

Huomaa kun on pari päivää mennyt ennekö ehti kirjata jutut ylös niin ehkä en kaikkia enään muista, mutta lisäilen sitten jos tulee muuta vielä mielleen. Seuraavaksi kerraksi ei otettu mitään uutta harjoiteltavaksi vaan jatketaan näiden samojen treenaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti