perjantai 15. lokakuuta 2010

Tokoharkka - Sande ja Sere

Eilen oli taas vuorostaan tokoharkaa Koivulahdessa.

Aloitettiin Sande kanssa - ympärillä vielä kovasti häiriötä pyöräileviä, huutavia nuoria ja edestaas ajelevia autoja, joten olimme kovan paikan alla.
Otettiin seisomista, näyttää vain että ollaan jähmetytty tiettyyn kohtaan ja nyt pitäisikin saada jollain päästyä siitä eteenpäin. Sande pysähtyy, mutta ei raaski jäädä paikalleen jos otan asekeleenkin eteenpäin niin että selkä enemmän koiraan päin Voitaisiin ehkä tässä vaiheessaa siirtyä hetkeksi treenaamaan seisomisen kestoa ja sitten kokeilla uudelleen siirtymistä. Kokeiltiin takapalkkaakin, mutta ulkopuolinen häiriö oli niin kova ettei siitä meinannut tulla mitään.
Otettiin myös sivulla ollessa  paikallamakuuta, vaikea sanoa kestoa, palkkaa annoin välillä maahan tassujen väliin. Tulee myös tarkkailla että maahan meno on suora, hivenen halua tehdä banaanin muotonen tai peruttaa hivenen mennessään maahan.

Sitten oli Seren vuoro.
Otettiin imutusta, menee hyvin ja lisättiin siihen pariin kertaan myös perusasento, jee!
Sitten se isominen, jota nyt siis harjoiteltiin vasta toista kertaa. Minä peruuttaen ja heitellen nameja molemmista käsistä, hienosti jo Sere alkoi reagoimaan :)
Näin kun vähän saatu sauhuja ulos oli vuorossa paikalla makuu, jätin normaaliin tyyliin edestä maahan ja odotin siinä katse koiraan. Aikaa on vaikea arvioida mutta kivan pitkältä tuntui.
Sitten liikkeestä maahan, minä peruuttaen, meni super hyvin joten päätettiin kokeilla sivulta, jossa olikin paikannus ongelmia. Sere pyrki selvästi eteeni tekään makuuta, joten otettiin ihan minulle uudenlainen asennoituminen harjoitukseen. Otin ilman seurautusta vaan vauhdista houkutellen sivulle ja siitä pysähtyessä seisomasta suoraan käsky maahan. Jeee se toimi tosi hyvin! Toistojakin saatiin tehtyä kivasti joten ehdottomasti tuolla tekniikalla jatketaan!
Sitten otetiin vielä muutamia sivulletuloja siinä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti