tiistai 30. elokuuta 2011

Sande - agiharkka

Eilen oltiin taas Sanden kanssa vapaalla paikalla maanantaiharkoissa.
Radat oli hyvin vauhdikkaista ja ilokseni rengas otettiin oikein joka kerta, yht 6 :)
Muutoinkin Sande jäi joka kerran istumaan kiltisti odottaen kutsua. Rimat oli kaikki 55 cm ja vain 2 tipahti, yksi käännöksessä ja toinen loppusuoralla. Kepeissä oli vauhtia, mutta valitettavasti ekalla kerralla sekoilin itse sisäänmenossa ja toisella kerralla tuli ainakin yksi sekaannus keskiosasta loppuunpäin ... huitelinkohan kädelläni taas huonosti :(

Tässä muistin varaset ratapiirrokset... Rata1


Rata2

Valitettavasti viimesellä radalla Sande otti keinulle, josta hyppäs vähän ennen maahantuloa pois ja ihmetteli vielä kun keinu löi niin lujaa takana maahan, joten sitten kun rata oli otettu loppuun laitoin Sanden hihnaan ja otettiin pehmustimella keinu pariin kertaan uudellee ... hivenen hidasteli mutta hyvin kiipesi ja kevensi itse. Ihan lopuksi otettiin vielä puomi kerran kun keinu fiaskon jälkeen meni varoen ylösmenon ... no sekin meni tosi hyvin ja alakontaktin nami otettua riemuittiin onnistunutta suoritusta!

Vielä yksi maanantain vapaa paikka on Sandelle ensi viikolla varattu, sitten katsotaan josko otettaisiin vielä lisää, hienosti ollaan ainakin edistytty niin estevarmuuden (korkeus & suorittaminen) kuin ohjaamisekin suhteen :) Tämähän on viimenen kuukausi kun tänä vuonna agilityä harkataan, sitten on taas edessä puolen vuoden tauko lajista.... toki tuolla tauolla voidaan hioa kotona keppejä ja vähän jotakin muutakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti