perjantai 26. elokuuta 2011

Fenni & Caamos - tokoharkka

Eilen 25.8. oli taas vuorossa tokoharkkaveto ja sitten päälle normi alkeisryhmän tokoharkka. Caamos oli tosi intona kentällä, harkattiin parissa lyhemmässä jaksossa ensimmäisessä sivulletuloa, maahanmenoa ja luoksetulovauhtia. Sivulletuloharkassa hoksasin että saan rauhallisesti hetken vierellä istumaan ja tassunheilutuksen vähentymään, niin pidin useampaa namia kädessä otettiin sivulle ja siiinä ekan namin sai kun istahti ja sitten useamman kun istui ilman tassunheilutusta, lopuksi okei jolla haluan alkaa Caamoksellekkin merkata että homma on ohi - ns "vapaaa".
Toisella kierroksella otettiin lisää sivulletuloa ja luoksetulovuhtia, molemmat sujuu jo paljon paremmin. Lisäksi kokeiltiin hyppyä, jossa 2 lautaa ja Heli esteen takana namilautasen kanssa ja minä rahoitin Caamoksen seisomaan siinä vierelläni ja kun ei kovasti vetänyt annoin käskyn hyppy ja samoin tein poika pinkasi Helin luo ... aluksi ei ihan hahmottanut namilautasta (pitää harkata erikseen), mutta kun lisättiin siihen pikkasen naputusta sormella, niin aloihan katse menemään sinne suoraan.
Fiona on nyt aloittanut juoksunsa, joten otin sen paikalle Fennin. Otettiin seuraamista, seisomisia, hyppyä, maahanmenoja + lopuksi luoksetulo ... kovasti kentän hajut sitä häiritsi tällä kertaa, mutta tuli sieltä joitakin ihan onnistuneitakin suorituksia.
Seisomisharkka ollaan nyt muutettu takapalkalliseksi, niin että kun vapautan niin kouluttaja laittaa vasta silloin namin lautaselle, joten ei ole vaaraa että käy varastamassa.
Ihan aluksi into oli vain juoksemisessa minun ja lautasen väliä, jolloin hoksasin ottaa muutaman kerran normilla peruutusharkalla seisomisia heittäen nameja käskistä, sitten siitä siirryttiin siihen että Heli laittoi manin lautaselle ja Fenni sai käydä hakemassa sen sieltä ... toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti