tiistai 9. elokuuta 2011

Sande - agia & Lala - tokoa

Eilen oli taas uuden harkkaviikon aloitus, ensin Sanden kanssa osallistuttiin extra agiharkkaan vapaalla paikalla. Upeesti poika hyppi nyt 50 cm hypyt ja myös 5 laudan pituus että maxi muuri meni hyvin :) Muutaman virheen seurauksena tuli yksi riman pudotus ja esteen ohitus ja sitten puomi ja A vetivät kovasti puoleensa. Renkaasta eka meni onnistuneesti sitten tokalla kiepillä vähän huolimaton vienti ja meni välistä.
Keskiviikkona on taas oman ryhmän harkat :)

Ajeltiin agiharkoista sitten koululle, jossa jo käynnissä kisaryhmän/pm-joukkueen tokoharkat. Otettiin viimesenä Marian avustuksella avo:n luoksetulon pysäytyksiä takapalkalla. Super innokkaasti Lala teki monta toistoa, välillä oli vaikeaa jättää palkkalautasta ja jokunen kerta pysähtyminen valui vähän liian lähelle ohjaajaa. Joinain alkupään kertoina Lala tarjosi makuuta, joka muutoin paljon vahvempana tytöllä ... mutta sehän tulee vasta voi luokassa. Lennosta kutsun Lalan "tule" -käskyllä ja tullessa kohden annan sekä "seiso"-käskyn että oikealla kädellä käsimerkin. Lalan pysähtyessä seisomaan annan "okei"-käskyllä vapautuksen palkalle ja sama toistetaan uudelleen :) Tuon jälkeen otettiin toisena juttuna kaukot, jotka meni ihan kympin arvosesti ei edes yrittänyt tarjota seisomista väliin, jee :) Ensikerralla yritän ottaa puisen noutokapulan mukaan, niin päästään ottamaan sitäkin kun on enemmän ihmisiä paikalla ... Lala yrittää välillä käydä tarjoamassa kapulaansa muille kun niitä siinä vieressä seisoskelee ;)

Tuli tuossa katsottua vähän tarkemmin noita avo:n liikkeitä, jotta olisivat tuoreassa mielessä kun niitä päästään ihan toden teolla harkkaamaan.
? Uusia:  paikallamakuu (piilo 3 min) ja luoksetulo (seiso pysäytys), kukin 30 pistettä !
- Parannettava: seuraamista (pomppu/etäisyys/vasen kulma), liik.seiso, kukin 20 pistettä.
+ Onnistuu suht. hyvin: kaukot, nouto, liik.maa ja hyppy, pisteet 30, 20, 20 ja 20.
Pitää harkatessa ottaa aina myös jotain helpompaakin, jotta tuo ihana into säilyy :)
Ajan mukaan harkataan sivussa myös seuraamisen hidasta ja askelia, metallinoutoa, ruutua ja tunnaria, jotka tulevat mukaan voittajaluokassa. Kivasti saatiin näihin jo perusopastusta Pekka Korrilta viime syksynä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti