tiistai 24. toukokuuta 2011

Viime viikonloppu

Perjantaina tulikin sitten ajeltua suoraan kotiin ja vietettiin aika leppoisa ilta kotosalla :)
Lauantai aamulla kävästii Laihialla Laihian Eläintarvike kaupassa ja halppiksessa, joista molemmista tuli hankittua koissuille ja vähän itsellekkin kivasti kaikenlaista, syötävää, puruluita & Fionalle uusi lelu, tosi söpö! Ja löytyihän tuota jo aiemmin Cosmoksen ja Fionan maistiaisina saamaa Narutal Menú (70% lihapitoisuus kananliha, kanan&lampaanmaksaa) nappulaakin eläintarvike kaupasta! Toki pussi koko oli vain 1,5 kiloa, mutta kyllä se varmaan jonkun hetken kestää - hintaa pussilla oli 10,90 Eur - tuotteen sisällöstä lisää.


Lauantai iltapäivänä pyöräilin Woff´n kentälle, jossa järejstettiin Match Show, jossa sain toimia lapsi & koiran, pentujen & pienien koirien tuomarina :)

Sunnuntaina lähdi jo ennen kahta taas pyöräilemään Woff´n kentälle, tällä kertaa toimihenkilöksi seillä järjestettyihin 1-luokan agilitykisoihin, rankkaa hivenen oli olla raivaamassa kenttää, rakentamassa 3 erillistä rataa ja vielä raivamassa lopuksi kisaesteet pois ja pyöräillä vielä kotiin - nyt lihanksissa ja selässä tuntuu. Muutamia aivan upeita suorituksia saatiin kisoissa nähdä :) Kaikkien komen 1-luokkien tulokset löytyy täältä.

Tänään tiistaina on Vaasassa taas Fionan pentukurssin vuoro - jo 3. kerta, tänään voisikin ennen sitä poiketa Musti & Mirri:ssä, Serelle pitää saada lisää Neufraun kana-riisi ruokaa ja voisi muutenkin katsella lötyykö muuta tarpeellista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti