tiistai 17. toukokuuta 2011

Tokoharkka - Sere ja Sande

Eilen maanantaina pidettiin siirrtty tokoharkka viikolta 21. Paikkana Woff-kentän lähellä olevan talon nurmialue, joka herätti hajuillaan häiriötä. Lähistöllä oli myös pupujen aitaus (ei näköyhteyttä). Myös erästä hevosta taluteltiin samaisella alueella talon toisella puolelle - ei minun koirien harkka aikana, huh ja sitten loppuharkasta (Sanden 2.rundin aikaan) pari lasta leikki vieressä. Enemmän häiriöä kuin koskaan aiemmin :)

Sere
1.rundi
- maahanmenoja paikalta, etupalkka "okei" - oivalsi hyvin, tarjousnopeus silti vaihteli.
- luoksetulo, apu piti 1.kerralla hihnasta ja kutsuin koe omaisesti sivulle... hihna häiritsi.
  2.kerralla pidettiin kaulapannasta ja kutsuin edelleen kokeen omaisesti sivulle - hyvä!
2.rundi
- imutusta - aloin käskyttään hyvissä kohdissa "sivulla", tehtiin myös vas.käännöksiä.
- liikkeestä maahanmenoja, heitto palkka sivulle - osa oikein hyviä.

Sande
1.rundi
- kontaktiharkkaa, etupalkalla - todella huonosti toimi, katseli palkkaa ja muutenkin ympäri, välillä myös kättä :(  Tätä harkkaa paljon paljon enemmän... voi myös tehdä odotellessa vuoroaan !
- luoksetulo, pitkässä liinassa. "Sivulle" käskyllä, poika mietti hetken mitä pitää tehdä kun tuo kuuluu ja sitten vasta toimi, tuli ok sivulle käsiavulla. 2.kerralla yritin antaa vähemmän apuja, liikkeellelähtö ok ja sivulle käsiavulla. Pitää ottaa erikseen pikkusia sivulletulo harkkoja (esim kuten Jenni neuvoi Lalalle).
2. rundi - otettiin omatoimisesti siinä sivussa, kun halusin vielä ehtiä Fionan kanssa harkkaamaan agilityn alkeiskurssin häiriöön.
- liikkeestä seisominen, takapalkka - lapsia leikkimässä häiriönä - erinomaista, eritoten kun tuollainen häiriökin!

Sisarrukset autoon ja Fionan kanssa agikentän vierelle harkkaamaan makuuta, istumista ja eritoten kontaktitreeniä klikkeri avusteisin vahvistuksin. Hienosti tarjosi ja saatiin paljon onnistumisia aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti