keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Aktiivisen tuntuiset tulevat viikot....

No pari päivää on nyt oltu rauhassa ... tänään käydään Seren kanssa agilityn jatkoryhmän harkassa. Huomenna torstaina koittaa kesän eka tokoharkan veto ja Fionan ensimmäinen TOKOharkka alkeisryhmässä, tosi kivaa :)
Perjantaina ... Nastan rasvapattien leikkaus :(  Toivotaan että menee hyvin!
Lauantaina & sunnutaina oli tarkoitus osallistua Lalan kanssa agilitykurssille, mutta Lala ontuu sen verran edelleen, että jouduin perumaan osallistumisemme :(
Toki menen paikalle kuunteluoppilaaksi ja samallahan minulla on hyvä mahdollisuus ottaa poikia mukaan totuttelemaan uuteen ympäristöön ja toimintaa seruaamaan :)

Sunnuntaille meillä on Marjan kanssa suunnittelilla hivenen agikurssin seuraamista & siinä pentujen sos.treeniä ja sitten siirrytään meille ja pidetään pentutreenit päälle.
Jos sunnuntai päivä sujuu mukavasti ja vielä ehdittäisiin illalla treeneihin, niin Seren kanssa voitaisiin osallistua agiharkkaan, näyttää vapaita paikkoja vielä olevan listoilla :) Meikä innostunut nyt Seren kanssa harkkaamaan kun juoksut voi alkaa lähiaikoina ja sittenhän menee usemapi viikko poissa harkoista.

Ensiviikolla (vko 19) alkaa Fionan pentukurssi Vaasassa!
Sanden kanssa agiharkkaa ja Sanden & Seren kanssa tokon jatkoryhmän harkka.
Viikonloppuna suunnataan sitten Seinäjoelle, jossa vuorossa lappalaisten TOKOkoulutusta, vetäjänä toimii Jenni Ojala. Alunperin ilmotin mukaan Lalan & Nastan, mutta katsotaan voivatko nyt osallistua, varalla ovat Fenni ja Sande.

Sitä seuraavalla viikolla (vko 20) jatkuu Fionan pentukurssi, Seren agiharkka, Tokoharkan veto & Fionan tokon alkeisryhmä.
Viikonlopulla mätsäri ja viralliset 1-lk agikisat, joihin olisi tarkoitus mennä töihin.

Seuraavalla vko 21 jatkuu Fionan pentukurssi, Sanden agiharkat, Sanden & Seren tokoharkat. Plus että perjantaina olisi TokoCup:n kisat Vöyrillä ... katsotaan kenen kanssa päästäisiin osallistumaan.
Sunnuntaina Woff järjestää odotetun Klicker-kurssin! Vielä pitää koira valita mukaan ... juoksuja odotellaan useamalle, joten katsotaan mikä koira loppujen lopuski pääsee mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti