perjantai 3. syyskuuta 2010

Torstai Tokot - Lala, Nasta, Sere ja Sande.

Eilen oli ensin 17:30 alkaen kilpatokoharkka, jossa aluksi harkkasivat viikonloppuna PM joukkueeseen kuuluvat Taika, Lala, Digi, Bono. 3 alo koirakkoa otti Ninan ohjauksella ensin luoksepäästävyys, jossa Lala ylivireessä ja innolla vastaan uusittiin 3 kertaa.
Sitten paikallamakuun, joka meni hienosti :) Yksilöissä Lalan kanssa otettiin liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, seisominen ja hyppy, kaikki meni muutoin hyvin, mutta seuruuosuudet Lala pomputti aika pahasti käteeni :(  Sitten myös Blixten, Akka, Nasta pääsi harkkaamaan enemmän tai vähemmän ominpäin.

Otin Nastan kanssa samat: maahanmeno (super), luoksetulo (haahuili ekalla yrittämällä jotain maan hajuja, toka hyvä), seisominen (ok) ja hyppy (ok).

Sitten jatkettiin nurmikentällä Sanden ja Seren kanssa, jolla oli kauden 3 ensimmäinen tokoharkka. Sere oli suunnattoman iloinen päästtessään autosta, joten siinä meni hetki ennekö neiti ehti keskittyä tekemiseen. Ensiksi otettiin luoksepäästävyyttä kaikki koirakot tuolloin paikalla - no me yritettiin istua paikalla eipä tainnut Meri meitä edes vielä lähestyä :) Sitten jatkettiin yksittäisharjoitteluita ja Sere sai aloittaa. Otettiin aluksi maahanmenoja satunnaisesti missä vain, tuo onkin Sere pravuri se oikein heittäytyy maahan pikasesti. Yritettiin siihen hivenen kestoa, joka toimi aika hyvin, pitää vain meikäläisen muistaa olla tarkka ensin kehu sitten namikäsi heittää. Seuraavaksi kokeiltiin sivulletuloa, jossa söhlittiin oikein kunnolla, tyttö kävi ylivilkkaana ja töhelsi yrittäen vähän mitä vain, heittäytyi myös maate sivulle päästyään, joten sovittiinkin että nyt muutama viikko harjoitellaan hyvin erikseen - eri päivinä - toisina maassaolon kestoa (muualla kuin sivulla) ja toisina päivinä sivulletuloa. No otettiin siihen väliin sitten imutusseuraamista, jossa meinasi ensin vähän keulia, mutta jo kohta meni ihan kivasti :) Lopuksi otettiin vielä muutamia sivulletulo - sivullaolo harjoituksia, jotka alkoi menemään jo paremmin.

Välissä kävi Bruse ja Zorro harkkaamassa, sitten oli Sanden vuoro.
Sanden kanssa otettiin sivulletuloa, joka taas pitkästäaikaa kokeiltuna tökki aluksi, mutta harjoituksen loppua kohti Sande teki elämänsä nopeimpia kiepautuksia sivulletullessa mitä se on koskaan ilman lelua tehnyt, jee :) Sitten otettiin seuraamista (etuimutus), pitää musitaa kun ottaa käden ylös niin kyynärpää osoittaa taakse eikä ulos, joka vie Sandea minusta ulommas! Kokeiltiin myös Korrien Fennille ehdottomaa pätkätyöskentelyä ja se alkoi toimia tosi kivasti, pitää vain muistaa välillä palkata myös liikkeessä eikä vain istumisesta. Viimeseksi otettiin seisomista sivulla seuraamisesta, joka onnistuikin yllättävän hyvin, toki en liikkunut kuin sen yhden askeleen mutta olen niin tyytyväinen että poika muisti tuon noin hyvin edellisestä kaudesta. Kun yritin väliin seisomista niin että Sande olisi siellä sun täällä alkoi poika tarjoamaan pupu temppua ja maahanmenoja, joten palattiin takaisin sivulla tekemään, jotta saatiin vielä loppuun onnistuneet otot.

Kivaa taas oli, nyt pitää yrittää alkaa ahkerammin harkata myös näiden nuorien kanssa kun ovat olleet hivenen tauolla kun Lala, Nasta ja Fenni ovat saaneet enemmän tokon puolen harkka aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti