perjantai 17. syyskuuta 2010

Toimintatorstai - Tokoa - Fenni, Lala, Sande ja Sere

Eilen oli taas vuoroviikon olevat tokoharkat, ekaksi harkkasi ryhmä, jonka veti tällä kertaa Satu, kiitos! Siinä olin mukana Fennin ja Lalan kanssa.
Fenni:
Seuraaminen, pätkätyöskentelyä tänään parempi reippaammalla n. 10 askeleen matkalla, perusas-perusas.
Takapalkkakupin rauhaan jättöharjoittelua, joka otti aikas koville, mutta pikkuhiljaa alkoi ymmärtämään asian ytimen, joten ehkäpä siitä tulee vielä joskus meille palkkauksen apukeino.
Lala:
Seuraaminen, tiiveyttä imutuksella & käännöstiiveyttä erikseen namiavusteisia käännöksillä niin paikallaanollen kuin liikkeessä.

Sitten oli vuoro Merin vetämän tokoharkan, jossa olin mukana Sanden ja Seren kanssa, kivaa taas oli vaikka alkoikin jo tuleen tosi kylmä - onneksi autosta löytyi lisätakki ja hanskat :)
Sande:
Luoksepäästävyys, ekaa kertaa pääsi Meri luokse ilman että Sande nousi, poika tuli niin onnelliseksi tarjotusta nakinpalasta, että unohti mouruta lisää huomiota.
Seuraaminen, pätkätyöskentelyä 3-4 asekeleella, palkka istuessa. Erikseen voisi myös vielä varmsitaa imutuksella läheisyyttä, toki nytkin oli hyvä.
Sivulletulo, kivasti poika muisti pyöräyttää itteensä sivulle jo pienehkölla kiepillä ja tiiviskin paikka oli - muista palkkaus pitää olla kohdallaan  (haluttu nami) !
Harjoittele seuraavaksi kerraksi sivulletulo pidemmältä kutsuen, nyt harkkapaikalla onnistui n. 2-3 m päästä.
Liikkeestä seisominen, ota nyt aluksi vielä hivenen hitaammalla käynnillä ja käsky nämikädellä pysäyttäen, ota yksi askel eteenpäin - koiraan nähden sivusuunnassa ei kokonaan koiraan kääntyneenä. Muista palkkaus niin ettei koira liikahda, joko kunnon namin tuonti suuhun tai vapautus taakse palkkaamalla.
Sere:
Luoksepäästävyys, joka meni yllättävän hyvin, kunhan muistaa koko ajan namittaa :)
Sivulletulo - uusi vippaustekniikka - jossa etupää suht.paikalla ja takapää kiertää - toimi myös vieraallaa harkkapaikalla hyvin. Pikkuhiljaa voi alkaa liittämään toimintaan käskysanan "sivulle".
Paikallamakuun kesto - meille asetettiin hurja tavote, että 2 vkon päästä pitäisi onnistua 1 minuuttia, hups. Kokeiltiin tuossa harkkapaikalla pituutta ja päästiin varmaan 8:n sekunttiin :) (kotona seuraavana aamuna saatiin 20 sek) - pitää muistaa vahdella aikoja.
Jatketaan kontaktiharjoituksia kotosalla paikallaollessa - naksu merkkaamassa oikeaa toimintaa.
Seuraaminen, jatkettiin imutusta, pyri saamaan vielä tiiviimpi vaikutelma, nyt lähellä mutta ei ihan paina.

Aikas kauan illalla harkoissa meni, tultiin paikalle noin klo 18 ja kotiin lähdettiin ajamaan 22:30. Tosi kivaa taas oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti