torstai 23. syyskuuta 2010

Agiharkka - Sande : ) ja Saga : /

Eilen käytiin toiseksi viimeisessä normi keksiviikko agility ryhmämme harkoassa.
Saga oli haluton vaikka tällä kertaa säässä ei ollut vikaa, toki oli pimeetä ja meillä oli valaistus kentällä päällä. No päätettiin palata Sagan harjoittelussa palkatuihin pikku pätkiin takaisin, 2-3 estettä kerralla. Eilen erityiseti kiivettävät esteet (A ja puomi) olivat hyvin vastemielisiä, joten niitä pitänee ottaa ihan erikseen. Yritetään me tässä silti tsempata kovasti.
Onneksi sain muutamia extraharkka kertoja varattua Sagalle vielä tälle syksylle. Ei millään haluaisi lopettaa harkkakautta kun suunta alaspäin, kesällä kun Sagan suoritukset olivat jo niin hienoja ja innokkaita. Mielestäni juoksuakaan ei pitäisi vielä olla tulossa (kesäkuussa oli edellisen kerran).
Extraharkat/Saga (Sande) ulkokentällä - sekaryhmä ( 2,- eur/kerta)
- keskiviikko 20.10. klo 19-21
- keskiviikko 27.10. klo 19-21
- keskiviikko 10.11. klo 19-21
- sunnuntai 21.11. klo 12-14 (Saga, Sandella myös ryhmä klo 10-12)
Suurin osa yllä mainituista on illalla (joten taas tulee olemaan piemeää ja valojen alla harkataan kuten eilen). Tuon lisäksi olen ilmottanut Sagan (Sanden) vielä ulkokauden viimeiselle agilykurssille, jonne päästään seuraavasti:
7.11. klo 10-12
21.11. klo 10-12 (Sande, Sagalla myös ryhmä klo 12-14)
28.11. klo 10-12
5.12. klo 10-12
Vielä on aikaa yrittää hioa asioita kuntoon, rauhassa muutama este kerralla!

Sande taas oli innoissaan ja taidolla & vauhdillaan suoritti rataa - meikä sai ihan läähättää kun yritin pysyä perässä. Sande otti tällä kertaa putket hyvin yhtä kieltopaikkaa lukuunottamatta. Puomi ja A vetivät oikein poikaa puoleensa, pussin jälkeiselle hypylle oli vaikein saada koira ohjattua kun ajautui aika lailla ohjaajan päin pussista tullessa, mutta saatiin sekin onnistumaan. Sitten kun tokaa kierrosta ennen mitien josko uskaltaisi ottaa puomin ekaa kertaa ihan Sanden ollessa irti ... no siinä kun mietin liian kauan otti Sande jo suunnan kohti puomia ja vaikka huutelin perään poika vain lähksi suorittamaan puomin erittäin hyvin ihan yksin :=)
Hyvin kiva fiilis jäi kun Sande meni niin okserin, pöydän että pussinkin upeella tarkkuudella hienosti suorittaen, jee mun ihana poika :)
Rata eilen: hyp-huomi-hyp-musta putki-hyp-A-hyp-okseri-pöytä-musta putki-hyp-pussi-pituus-hyp-hyp.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti