torstai 2. syyskuuta 2010

Agiharkka - Sande & Saga

Eilen oltiin sisarrusten kanssa agility harkassa, Saga oli Primaveran vapaalla paikalla.

Aluksi kentällä oli aika kaaos kun useampi koirakko oli samanaikaisesti kentällä
kokeilemassa sinne rakennettuja neljää ohjausharjoittelupistettä.
2 pistettä - takaaleikkaus harjoitus putkeen lähetyksen jälkeen (yläkuva). Sande oli tässä hyvä, kunhan sain putkeen niin se irtosi hienosti viimeselle hypylle (palkka lopussa). Sagan kanssa otettiin ensin pelkkää putkea palkkaalustalla, sitten vasta kokonaan. 
2 muuta pistettä - takaaleikkaus harjoitus hypylle lähetyksen jälkeen (ala kuva). Sandelle tämä oli tosi helppoa intona poika irtosi viimesen esteen takana olevalle palkkalautaselle. Sagan kanssa oli vaikeinta saada se ensimmäisen esteen jälken kääntymään itseeni päin jotta voisin ohjata sen seuraaville kahdelle esteelle.


Tuon jälkeen tehtiin 8 esteen rata, joka suoritettiin yksitelleen (alimmaisena).

Sande oli vähän muissa ajatuksissa jo radalle lähtiessä, se istui hienosti lähtöön, mutta sitten alkoi tarjoamaan pupu temppua ja kun lähdettiin ei poika meinannut millään löytää putkia vaikka ensimmäinen oli ihan simppeli suoraputki :(  Otettiin pari kertaa rata läpi - edelleen olen sitä mieltä että Sandelle pitää ottaa enemmän ihania vauhtiputkia, jotta ne alkaisivat vetämään paremmin puoleensa. Nyt Sande vain joko roikkui namikädessäni ja kun laitoin namit pois se karkaili Annikan luo saamaan huomiota :(
Saga päin vastoin oli kovastikkin asialla rata suorituksessa. Sen ongelmaksi koitui muutaman esteen välein palkkalautasen etsintä (jota ei radalla ollut). Nyt tuleekin alkaa ottamaan hivenen pidempiä pätkiä ja ehkä sitten vasta loppuun laittaa lautanen.
Sagan toinen suoritus oli todella hieno! Siinä oli jo sitä oikeaa tunnelmaa :) Ainut harmin paikka oli viimesen putken jälkeen kun Saga läksi etsimään lautasta, joten sen saaminen suorittamaan viimeinen hyppy oli vaikeampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti