torstai 9. syyskuuta 2010

Agiharkka - Sande & Saga

Eilen super onnistuneet agiharkat Sanden ja Sagan kanssa, voi hurjaa kun pikkaset ovat alkaneet mennä hienosti. Otettiin takaaleikkausta ja sitten valssia. Radalla hyp-hyp-putki-hyp-putki-hyp-hyp-A-putki-hyp-hyp ja meikäkin sai laittaa töpinää tossuihin :=)
Sagalla oli vielä välillä että putkien jälkeen etsi palkkalautasta (jolloin läksi vähän hortoileen). Sagan A on vielä hivenen epäröivää menoa, mutta otta ihan oma-aloitteisesti ja hyvin tarkkaan haluaa alakontaktin palkan maasta, joten pitänee muistaa se sille aina tiputtaa. Sagalla toimi putkea ennen tehdyt takaaleikkaukset parempia, kuten myös valssaus putken ja hypyn välissä (samalla se jo ehti hivenen unothaa palkkalautasen).
Sandella oli tosi vaikeaa odotella vuoroaan poika haukku ja kisko radalle päin, kiva tietää että intoa radalle on mutta sitä kuumensi ihan selvästi koirat, joilla kova vauhti radalla ja itse piti vain katsella sivusta. Kun oli Sanden vuoro oli pojalla hurjaa menoa, tällä kertaa putketkin meni paremmin (ydeltä tuli kielto). A:lla oli aivan hurja vauhti (itteäni vähän pelotti), nätisti silti osasi ottaa alas asti (pitää muistaa sillekkin tiputtaa aina palkka). Sandella toimi valssaus paremmin ennen putkea kuin että tekisi siinä takaaleikkausen (ei oikein vielä irtoa niin hyvin putkiin).
Valitettavasti tätä hupia on tiedossa enään vain rajoitettu määrä - 4 kertaa, joista 2:ssa seuraavassa minulla on vielä molemmat mukana, kun Saga sai Pirmaveralta ja Inkalta vapautuneet paikat. Pitää molemmille talvella (kotona) ottaa ja tehdä keppejä, pitää saada itsenäisesti suorittamaan ja toki putkia (lasten leikkuja) otetaan, niitä kun pari meiltä löytyy. Kevät-kesällä sitten haetaan molemmille omat harkkapaikat, joko samasta tai eri ryhmästä, ainakin tämän muutaman kerran perusteella tiedän että hyvin sopivat samaankin ryhmään :) Kivaa taas oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti