torstai 21. heinäkuuta 2011

Kisamaiset agitreenit - Lala

Eilen oli aikas kivat "kisaagitreenit" kaikille niin woff pm agi joukkueeseen kuuluville että nuorten sm maniöille. Toki sää oli aika kuuma, joten kaikkia 3 rataa ei Lalan kanssa juostu.
Lalan eka rata: jaksoi sen hyvin ja onnistuikin kaikin puolin hienosti "nolla rata" .. ehkä kepit & puomi hivenen hitaat. Olen kovin tyytyväinen Lalan ohjattavuuteen kun ajattelee että ollaan tänä vuonna harkattu 2-3 kertaa ennen sen juoksuja, jokka onneksi ovat nyt ohi ja päästään taas harrastamaan.

Toka rata: meni pörinäksi kun 3:lla esteellä en jaksanut odottaa kunnoolla kun työnsin Lalan kiertämään estettä takaa ja se hyppäs esteen väärään suuntaan ( alku oli suht. kuten maajoukkue karsinnoissa vaikka vähän tiiviimpi ) loppurata sitten vähän rallateltiin ja otettiin mm puomille kunnon makuu. Sen huomasin että jos Lalalla ei kovin vauhti niin putkien aika tulee pitää ääntä jotta tietää mihin suuntaan kääntyä ... tuolla radalla tuli ainakin parin putken jälkeen pyörähdyksiä "missä sää oot?".

Kolmas rata: olin ensin ajatellut ettei oteta enempää, mutta sitten kun radalle tuli okseri ja tiedän että meillä on Lalan kanssa siinä ongelmia ajattelin että otetaan vain pätkä: putki-puomi-okseri-putki-hyp-A. Pikkasen hipas okseria, joka oli sekin muiden hyppyjen tapaan midien ylimmässä - ooo kun meikä oli tyytyväinen :)

Kuulemma lisä kisamaista treeniä on pian luvassa ... pitää tsekata foorumista milloin :)
... ainakin ensiviikolla treenit ti 26.7 klo 19, ke 27.7 klo 19 ja to 28.7 klo 19.30 ... kyllä tää tästä taas lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti