torstai 28. heinäkuuta 2011

Agin PM-joukkue harkat jatkui - Lala

Eilen oli taas yksi extra harkoista, johon osallistuttiin Lalan kanssa... vielä tänään on yhdet harkat ... sitten seuraavista ei ole vielä tietoa. Normi kausiharkat alkaa ensiviikolla.

Meitä odotti tosi kiva rata, joka sisälsi myös paljon MM karsinta radan kohtia launatailta :) Kiva oli päästä yrittämään ja takaakierrot toimi taas tosi hyvin kuten myös vinosti tultavat hypyt. Yhteen väliin otettiin myös extra harkkaa (5-7 kert) okserilla, kun edelleen se räpsähtää ja kerran myös tippui. Siihen saatiin pari viimeistä suoritusta täysin puhtaiksi ... kunnes vielä kerran kokeiltiin radan sisällä, jolloin taas räpsähti, muttei onneksi tippunut.
(( Okserin mitat: etummainen 15 cm takimmaista rimaa alempana ja hyppyrimojen keskinäinen syvyys max 40 cm toisistaan )) -- Ota hyppytekniikka harkkaa 10.9. jälkeen --
Nyt harjoitellessa helpotettiin syvyydestä, joka toi hyvää tulosta, mutta edelleen Lala haki sitä, kuten myös joitakin suoraan tultavia hyppyjä radalla. Toki nuo on jo hivenen parantuneet ... toivotaan vain ettei enään tule näin haittaavia virheitä ... ---> pysy tarkkana, ole koiran mukana!
Harkattiin pitkästä aikaa myös pöytää, joka sinäänsä ei ole Lalalle ongelma, mutta en mielelläni jätä sitä sinnekkään. Keinua otettiin myös ja siinä muistin palkata joka kerta eilen, jotta sen upee suoritustapa säilyisi.
Tässä tuo ensimmäinen kiva rata:


Lopuksi (koirat vetäneet jo n. 4 kertaa rataa) otettiin kultakin aika kappien suorittamiseen ja olin todella positiivisesti yllättynyt Lalan suorituksiin :)
- Lala mun vasemmalla puolella (normi puoli) parhaimmaksi ajaksi tuli 3,30 sek
- Lala mun oikealla puolella (ns. väärä puoli) huh huh paras aika oli 3,13 sek
En ollut uskoa että "väärä puoli" menee jo nopeammin kuin "normi puoli" Hyvä Lala! :)

Edellis kerran Lalan keppien suoritusaikaa on mitattu (aika tuolloin?) kesäkuussa 2010 kun Mika Moilanen veti Woff´lla viikonloppukurssin, alla pätkä Lalan keppiharkasta:

Kesälomalla ostin 12´sta keppisarjan, alla Lala kotipihalla:

Kovasti Lala tykkää kepeistä, mutta minun ollessa suorana vierellä vauhti on selvästi hitaampi kuin mitä esim. eilen kun olin koiran mukana alhaalla stemppaamassa ja kädellä vahvistamassa.... pitääpi yrittää saada videopätkä myös sellaisesta tähän, niin ehkä kehityksen näkee paremmin :) Lalan tyyli keppejä suorittaessa on muuttunut, ennen se käytti aikaa enemmän menenssä keppivälejä puolelta toiselle kun nykyisin kunnolla stempattuna se tekee tiukempaa työtä!
Muutoinkin muistelen hyvällä Moilasen kurssiviikonloppua, silloin saatiin super tähdellistä työstöehdotuksia Lala oikeaan pyörimiseen ja nyt pikku hiljaa alkaa se olemaan jo parempi, toki se myös vaatii että vien Lalaan enemmän hypyille, jolloin selvempää mihin ollaan menossa. Vedätettäessä liikaa tai annettaessa sen mennä liiaksi edessä tekee tyttö pyörähdyksiä joko hädässä jätettynä tai luppoajassa odottaessaan minua.
Tänään vielä yhdet extra harkat tälle viikolle tidossa, Fionan keppitreenien jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti