keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Agin PM-joukkue harkka - Lala

Eilen oli järjestyksessä toinen woff´n pm-joukkueille & sm nuorten kisoihin meneville oleva agiharkka. Ikävästi ekalla radalla tulin lopussa vedättäneeksi Lalaa aivan liikaa ja toinen putkesta tullessa lisäsi ja lisäsi vauhtiaan ja sitten arvioi etäisyyden väärin ja rämähti suoraan viimesen hypyn rimalle :( Tuo tuottikin sitten parille seuraavalle radalla jo selviä ongelmia, onneksi kuitenkaan koirassa ei muutoin näkynyt mitään kipuja tms. se käveli hyvin eikä aristanut kosketusta alueelle. Mutta tosiaan seuraavalla parilla radalla tuli suoraan tultavilta hypyiltä kieltoja ja muutenkin Lala haki hyppypaikkaa kovasti, hyppyjen ollessa kaikilla radalla medien maximissa, 45 cm.
Pari viimeistä rataa menikin jo paremmin ja viimesin selvästi parhaiten, joten toivotaan että tänään ei Lalalla enään näkyisi pahoja muistoja tapahtuneesta.
Vinot hyppysuunnat toimi tosi kivasti ja myös okseri, joka otettiin 3-4 kertaa pysyi se koossa vaikka siihen tulikin kosketusta, hyvä niin. Takaakierrot ja pakkovalssi toimi kivasti kuten myös kepit ja putket ... kunhan meikä muistaa ohjata oikeaan päähän :) Tulee myös muistaa että meidän tulee liikkua yhdessä, en saa edistää likaa. Näyttäisi myös valssit "täss" käskyillä toimivan tällä hetkellä aika hyvin.
Uudella innolla taas tänä ilta harkkaan ja katsotaan mitä se tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti