perjantai 29. heinäkuuta 2011

Agin PM-joukkue harkat jatkui - Lala .. ongelmaa...

Voi lyhyesti sanoa että KÖKKÖ tunne oli päällimmäisenä kun nämä harkat oli ohi !!!

Radalla oli laitettu myös 5 esteen suora, joka oli Lalalle täyttä myrkkyä ... ja vielä tokana esteenä siinä okseri ... niin selvää että Lalan suoraa edestä hypättävät norm hypyt ovat täysin kateissa! Rengas ja pituus ei esim teetä ongelmia.
Norm hyppyjen rimat pysy ylhäällä, mutta okserin taaimmainen rima tippui tai ainakin räpsähti joka kertra :( Selviä kieltoja (hypyn ohituksia) tuli myös! Paras suoritus suorilla tuli kun kuljimme yhdessä vieri vieren ja joka hyppyä ennen annoin komentavan hyPPy" käskyn, jolla Lala yleensä uskoi että nyt on vain hypättävä.

Radat vedettiin muutoin taas 45 korekuksin, mutta viimeinen 35 korkeudella.
Minulla oli video mukana (samalla kertaa Fionan keppitreenit), niin ajattelin että nyt otetaan nauhalle niin saa itekin katsoa mitä siellä oikein tapahtuu. Kiitti Åsa siitä ekan radan kuvaamisesta! Muut radat laitoin kameran tolpan päähän ja kohistin haluamani suuntaan. Alla muutama videopätkä (laatu ei kovin hyvä).

Tässä muutama video.
Ensin 45 cm korkeuksilla hypitty pätkä:

sitten sama 35 cm korkeuksilla hypittynä:
==> yht´aikaan katsottuna, huomaa että matalemmilla mentiin hivenen nopeammin...
lopussa suurin piirtein esteen edellä :) Mikä siitä sitten oli helpommin hypättävää ja mikä ohjauksen enemmän kohdille osuvaa...

Toisenlainen pätkä, ensin 45:lla:

Sitten taas 35:lla:
Nämä taas sitten hivenen ohjauksen tökkimisestä olivat saman ajan vieviä.

Tässä lopuksi pätkä suht. kivaa menoa ... muilla kuin hyppyesteillä :)

Normisti nyt ei olisi paras hetki kisoille, mutta Lapua kutsuu ja vietetään se muutoin nauttien vaikka toisten suorituksia .. omat on sitten mitä on ... mutta josko saisi ne videolle, niin voisi sitten katsoa itekkin mitlä näyttää tosi paikan ollessa.

Yritän tässä miettiä/suunnitella miten pystyisin hakea hivnen uskoa suoriin hyppyihin ennen ... varmaan ne niitä 35-40 hyppyjä tulee olemaan ja palkkaa heti jos suorittaa ja erityis palkka jos ei hakemalla hae hyppyä?

Erikoista että vaikutus (tiistain harkaasa tapalattiin viimeselle esteelle riman päälle) tuli pääasiassa vain suoraan tultaviin hyppyihin. Niille hyppyhalu hävisi kuten myös okserille, jolle aina ollaan myös tultu suoraan. Vinosti esim takaakierrettävät hypyt menee hyvin ja Eijakin eilen kommentoi että Lala oikein lisää vauhtiaankin niissä ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti