perjantai 30. heinäkuuta 2010

Rally-Tokoa - Nasta ja agilityharkkaa - Lala.

Eilen oli vuorossa ensin Rally-Tokoa Nastan kanssa. Tehtiin keksi erinlaista hyvin kussakin hyvin toisiinsa samantyyppisillä kylteillä tehtyä rataa, jotta opittaisiin tunnistamaan ko liikke nopeammin.
Ensimmäinen rata sisälsi paljon eri asentoja joko istu-seiso-maahan-istu tai istu-seiso-istu tai istu-maahan-istu ... tyyppisiä liikkeitä ja siinä oli pari koiran ympäri käveltävää juttua myös toinen jossa koiran piti maata ja toinen jossa koiran piti istua.
Toinen rata sisälsi paljon koira eteen istumaan tulevia liikkeitä ja siitä eri kautta sivulle joko istumaan tai tai liikkeen jatkumisia.
Keli oli super kuuma joten tehtiin vähän kerralla ja sitten taas huilattiin.

Tuon jälkeen oli vuorossa PM joukkueryhmien extra agilityharkat, jossa Eija oli tehnyt todella kivoja & haastavia ratoja. Lala suoriutui mielestäni tosi kivasti ja vapaat sylikäännökset onnistuivat superisti :)
A:n alastulokontaktin kanssa oli hivenen ongelmia, joten siihen palautettiin "ota" harjoitusta (nami maassa kontaktin jälkeen, jolloin pysähdys siihen odottamaan kunnes lupa jatkaa) tuo toimi hyvin. Keppeihin olin myös super tyytyväinen niitä mentiin kummankin puolisina, joten eiköhän tuota toispuolen käyttöä voisi alkaa miettimään myös kisaradoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti