torstai 1. heinäkuuta 2010

Tämän viikon agiharkat, Lala ja Sande

Maanantaina kävästiin Lalan kanssa normi agiharkoissa. Ensiksi harkattiin keppejä mennen tullen, niin normi puolelta kuin koira oikeallakin puolella. Huomasin että kun ei hetkeen oltu harkattu ns väärän puolen keppejä, niin minun pitäisi enemmän käyttäytyä kuin olen kun tehdään kepit normipuolelta, silloin ne sujuu paremmin.
Toiseksi otettiin erikoirkäännöksiä ja radalla oli pitkästä aikaa pussi (se painavampi) en tiedä mikä Lalalle tuntui epämiellyttävältä pussissa, koska tokalla kiepillä se otti siitä pari kieltoa, joten pyysin Liisiä avaamaan hivenen päätä ja sitten taas jo meni kiinniolevanakin.

Keskiviikkona oli Sanden agiharkat (meidän 8.) otettiin pituutta maxin pituudessa, hui 150 cm, mutta kyllähän se meni. Tuohan on maxi koirien minimi mitta. Sitten otettiin okseri etu 20cm taka olikohan 35cm, joten kovin alhaalla vielä oli. Kokeiltiin myös pöytää ja siellä pysymistä. Lopuksi otettiin 6 esteen rata: hyp-putki-hyp-upytki-rengas-hyp. Tulihan siinä vähän sähläämistä, mutta loppujen lopuksi ihan hyvinhän se meni :)
Nyt on parin viikon paussi ja sitten vielä yksi extra kerta.

Tänään on Sagan vimpat tokoharkat tällä kaudella, mutta koska Saga on edelleen juoksussa Fenni pääsee tilalle.

Ensiviikko on jo aika täyteläinen varsinkin Lalalle, nyt punnitaan tytön aktiivisuus ja kesto (ainakin sitä näyttää olevan hirmusesti). Varmaankin meikä hyytyy ennen Lalaa :)
Maanantaina on Lalan normi agiharkka.
Tiistaina on agilityn epikset jäsenille, jonne olen menossa Lalan kanssa.
Keskiviikkona on Lalan kanssa virallinen TOKOkoe.
 TOKOkokeen aikataulu:
 Klo 20.00 Erikoisvoittajaluokka EVL 4 kpl
 Klo 21:30 Alokasluokka ALO 9 kpl
 Klo 23:30 Avoinluokka AVO 3 kpl
 Klo 00:15 Voittajaluokka VOI 4 kpl
Torstaina agility kisat, vain yksi rata Lalan kanssa.
Perjantaina väli päivä ja valmistellaan viikonlopun Oulun näyttelyyn.
Launatai Oulu KV, jossa käydään Sanden ja Sagan kanssa.
Sunnuntai paimennustreenit Fennin ja ehkä Sanden kanssa.
Seuraavallekkin viikolle on jo tiedossa agiharkat niin Lalalle että Sandelle ja Rally-Toko harkka Nastan kanssa. Sekä Ylivieskan KV näyttely sunnuntaina Sanden ja Sagan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti