perjantai 16. heinäkuuta 2010

Helteestä huolimatta upee harkkaviikko takana.

MA aloitettiin Lalan viimesillä normaaleilla agilityharkoilla, jossa tehtiin kivoja pikku ratoja, keppiharkkaa, joka meni älyttömään hyvin molemmin puolin :)

TI alkoi jo kauan odottamani Sagan viralliset agilityharkat (kestää kesän). Saga osoitti heti hienoa kiinnostusta. Tehtiin aluksi yhtä estettä, sitten kokeiltiin putkea, ensiksi suorana sitten U-muodossa. Tuon jälkeen otettiin 2 hyppyä peräkkäin ja viimeseksi suora putki ja hyppy yhdistettynä molemppin suuntiin. Heinosti saatiin otettua esteet niin että Åsa auttoi namialustalla esteen (esteiden) takana, jolloin suunta oli oikea ja palkka tuli heti sinne päästyä :) Otettiin kaikki esteet myös aina molemmin puolisina, joten toivottavaa olisi ettei ainakaan Sagalle kehity toinen puoli paremmaksi kuin toinen.

KE oli vuorossa Sanden viimeiset agilityharkat, tehtiin 9-10 esteen ratoja :) Aluksi kokeiltiin yksittäisinä muuria (maxi), rengasta ja A:ta kaikki meni superisti. Sitten tehtiin eka rata, hyp-putki-rengas-hyp-uputki-muuri-hyp-putki-hyp, joka meni muutoin hyin mutta uputkella tuli kielto ja muuri tuotti ongelmia (ohituksia ja palikkojen pudotuksia). Tuo rata mentiin vastapäivään. Toisena ratana (kisa) oli myötäpäivään mentävä rata hyp-hyp-A-muuri (mini)-uputki-rengas-hyp-putki-hyp-hyp. Jossa kielto tuli A:ta ja uputkelta (selvä ohjausvirhe). Hyppy esteet oli noin 30 cm korkeudella maxikoirille. Tosi kivaa oli :)

TO Kun päästiin kentälle ( 30 min etuajassa) otettiin Nastan kanssa alo-luokan paikallamakuu, joka meni tosi hyvin. Sitten harkattiin hivenen hyppyä, jossa huomasi että vielä on ongelmia suoritukseen lähdössä.
Rally-Tokossa oltiin mukana Nastan kanssa. Tehtiin aika paljon erinlaisia juttuja, vaikeimmiksi koituivat tällä kertaa istumisesta seisomaan nousu ja vastaavasti seisomisesta suoraan maahanmeno. Muutoin Nasta kun pitkästä aikaa pääsi harkaamaan oli se hyvin innokas, mutta toki namilla palkittiin aika tiheään.

TO iIllan päätteeksi oli WOFF´n PM joukkue kokoonpanojen agilityharkat, jossa ollaan  mukana Lalan kanssa. Nasta on medi joukkueessa varakoirana ja siten sai myös osallistua harkkaan. Lala oli aluksi täysin hakoteillä ja teki omiaan, jouduin olemaan aika kovakin mutta onneksi pikkuhiljaa yhteistyömme alkoi taas toimimaan. Loppuillasta Lalan kanssa tuli tehtyä upeita mutkia, joihin en olisi kuvitellut pystyvämme :) Nasta puolestaan teki sille tyypillistä varmaa työtä, mutta toki hidasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti