torstai 13. toukokuuta 2010

Sanden agiharkka 1/2010

Eilen oltiin Sanden kanssa ensikertaa aloittelijoiden agilityharjoituksissa. Koiria osallistui 3 maxia ja loput 4-5 mini koiraa, yllätykseksi jo viime kerralla aloittaneet koirakot olivat jo pitkällä. Tekivät 3 esteen yhdistelmää ja myös heidän putkisuoritukset olivat hyviä.
Me aloitettiin yhdestä hyppyesteestä ja lopuksi otettiin 2 peräkkäin. Putki suoritettiin aluksi suora niin koiran ollessa minun vasemmalla kuin oikealla puolelle ja ennen loppua kokeiltiin myös L muitoista putkea, joka aluksi meni paremmin mutkan lyhyemmästä päästä, mutta ennen harjoitusten loppua Sande jo teki hienoja putkisuoritukseia myös L mutkaputken pidemmästä päästä :)
Otettiin myös rengasta ja se tuntui menevän tosi kivasti, lopuksi renkaaseen vielä lisättiin hyppyeste (toisilla oli vielä toinenkin hyppyeste jonon perässä).
Pitää aloittaa Sandelle myös namialustan opetus ja ottaa niitä mukaan, koska silloin koira suorittaa esteen paljon suoremmin eteenpäin suunnaten kun jos nami aina tulee ohjaajan kädestä.
Hypyissä muut olivat jo viimekerralla kokeilleet takaa kierto hyppyä, joten mekin otettiin sitä niin oikealta kiertäen kuten vasemmalta kiertäen. Hyppyesteet oli noin 25cm korkeudella maxikoirilla ja mineillä ensimmäisessä korkeudessa.
Kivaa oli nyt vain odotellaa pari viikkoa seuraavaa harkka kertaa, meillä kun on vain joka toinen viikko harkkapaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti