keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Aktiivinen viikko - epis, toko, Toko veto, parit agit, & rally-toko ja agikisa.

Todella aktiivinen viikko tällä viikolla. Maanantaina olin töissä Woff´n agility epiksissä, tiistaina oli Fennin ja Lalan kilpatoko harkka (alla tarkemmin). Keskiviikkona on tiedossa Toko harkka veto ja Sanden agilityharkat. Torstaina on Nastan agiharkat, Nastan kanssa käydään myös Rally-Toko koulutuksessa (vuoden eka) ja vielä illan päätteeksi alkaa Sanden tokokurssi 1/5. Perjantaina, jos vain jaksaisi voisi käydä kuuntelemassa luentoa Peltojäljestä ja sitten lauantaina onkin Lalan tämän vuoden ekat agilitykisat Pietarsaaressa, jonne Marja lupasi lähteä matkaseuraksi.

Pikkasen mitä touhuttiin Fennin ja Lalan kilpatoko harkassa:
Lalan kanssa otettiin seuraamista (imutus) - eli olen nyt päättänyt että paikka opetetaan uudelleen imuttamalla, katsotaan onnistuuko yhtä hyvin kuin Fennille. Nyt ainakin Lala on joko yli nälkänen tai sitten se johtui nameista, jotka oli savustettua kalkkunan filettä :) Herkkuhulluus teki vähän harkasta hösläävän, joten minun pitäisikin muistaa ainakin itse toimia todella RAUHALLISESTI. Tokalla varvilla otettiin seisomista, joka parin alkuhaparoinnin jälkeen meni todella jämäkästi :) MUISTA: rauhallinen suht.pitkä käsky "seiso". Ihan viimeseksi tehtiin pieni paikallamakuu harjoitus, johon sitten maassa lilittelyn jälkeen Lalan harkat loppui ja se pääsi autoon ja sai siellä vielä loput naminsa.
Fennin kanssa otettiin maahanmenoa, joka edellis kerralla tökki pahasti. Nyt kun langat saatiin auki oli Fenni innokkaasti tarjoamassa sivulletuloa, joten otettiin makuut siinä, tuli muutamia onnistuneita nopeita suorituksia.
Muista: pehmeä kehu ja nami jalkojen väliin.  Tokalla varvilla otettiin luoksetulon paikalla istumista ja siitä palkkaamista - yritä löytää padontaa ohjaajan hengityksellä ... vielä ei mennyt perille. Tuli otettua myös muutama luoksetulo, kun joka kerta pysyi hyvin paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti