lauantai 25. kesäkuuta 2011

Pelle & Rally-TOKO :)

Torstaina oli tämän vuoden ensimmäinen ulkokauden Rally-Toko harkka, johon osallistuin Pellen kanssa.
Sää ei suosinut, voipi sanoa että kokoajan tuli vettä taivaalta välillä vähemmän välillä enemmän, mutta eihän me sokerista olla tehtynä vaikka illan päätteeksi oltiinkin läpi märkiä ja hivenen kylmäkin jo tuli.

Ensimmäisessä osassa otetiin neljän etapin pätkä niin että ensin koira jäi sisärinkiin ohjaajan kiertäen ulkoympärän, seuruutus seuravalle ja siellä ympyrä niin että koira kiertää ulkoympyrän ja nämä toisetettiin.

Toisessa osassa oli taas neljän etapin pätkä, jossa ensin istuminen vierellä, seuruutu seuraavalle ja siellä koira maahan vierellä ja tämä toisettiin myös seuraavissa. Makuu tehtiin niin että laitoin namikäden koiran eteen maahan, jota se sitten yritti niin raapien että järsien, mutta kyllä se oivallus tuli että maahan piti mennä ja kun sen kerran oli huomannut alkoin toistamaan yhä nopeammin.

Kolmannessa osassa joka taas neljän etapin pitunen oli ensin ohjaajan peruuttamista koiran kanssa nenätysten ja muutamien askelien jälkeen koira istui eteen. Tämä onnistui todella hyvin :)

Neljännessä osassa tehtiin peruutuksia niin että oltiin taas koiran kanssa nenätysten, hienosti meni, yhtään kertaa Pelle ei yrittänyt istua vaan nätisti tepsutteli peruuttaen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti