torstai 16. kesäkuuta 2011

Eilen Lalan kanssa agitreeneissä.

Kun Sere on vielä juoksussa (kuten siskonsakkin) ja Sande taas sekasin tytöistä, niin harkkaan pääsi mukaani edellisten Lala äippä. Into oli korkealla, pariin paikkaan lykkäsi pyörähdyksiä (pääasiassa paikkoja joissa jäin liian taakse tai en ehkä kunnolla pystynyt olemaan mukana). Tanjalla hyvä idea kokeilla meidän ison froggy-lelun kanssa tuota yhtä rengas hyppy väliä, jossa tuli pyörähdys tai jos olin siinä mukana tuli se hypyn jälkeen. No kun ISO lelu kädessä ohjasin meni Lala tosi hyvin, joten pari toistoa siihen päälle, ai että meikä oli tyytyväinen :)
Oli aika lämmin päivä ja parin radan jälkeen oltiin valmiita ja pakattin kimpsut ja kampsut ja suunnattiin kotiin, kiitti mukavista harkoista!
Valitettavasti vain jalkani (jalkaterän ulkosivu) joka on vihotellut jo jonkin aikaa ärtyi tuosta aikalailla ja tänään sitä sitten onnutaan :(
Tänään on sitten luvassa tokoveto ja Fionan tokoharkka, joista onneksi kyllä selvitään vaikka vähän kipeämmälläkin jalalla :)
Sunnuntaina suunnitelmat muuttui hivenen ... alunperin oli tarkoitus että Chaplin tulisi porukoittensa kanssa meille, mutta sain viikolla kuulla että Laihialla järjestetään dobberi yhdistyksen toimesta pk-lajien tutustumistilaisuus, joten suuntaammekin sinne koko pikkupoika lauman kanssa :)
Tapahtumasta lisää http://woff.fi/smf/index.php/topic,1652.0.html ja FB:ssä: https://www.facebook.com/mobileprotection#!/event.php?eid=230558360302886

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti