torstai 10. maaliskuuta 2011

Prcd-PRA verinäytteet ja terveystarkki.

Eilen kävästiin pentujen kanssa prcd-PRA verinäytteenotossa ja samalla tehtiin pennuille terveystutkimus. Verinäytteiden ottaminen ei ollut ihan helppo homma tällä kertaa, neljältä pennulta piti yrittää molemmista etujalosita ja kaikki paitsi pikkusin Chaplin huutivat :( Fenni oli onneksi autossa odottamassa, joten ei kuullut pikkustensa hätää.
Olisihan tuo testi helpompaa tehdä, jos pennut olisivat vanhempia, mutta tärkeää on myös että luovutusaika ei menisi kovin yli normaalin.

Terveystarkki meni jokaisen kohdalta loistavasti, pikkaset seisoivat tosi kiltisti pöydällä tutkittavina. Jokaisella pojalla tuntui kivekset, kaikilla hampaat näyttivät hyviltä ja sekä sydän että keuhkojenkin äänet kuulostivat oikeilta. Joten terveystarkastuslaput saivat siten ok -merkinnät jokaiseen kohtaan kaikille pennuille, hienoa :)

Tänään ruokatunnilla käyn hakemassa klinikan jääkaapista veriputkilot & paperit ja kiikutan ne postiin. Aiemminkin olen näytteet lähettänyt EMS:llä joten eiköhän ne sillä lähde tälläkin kertaa ... siitä saa myös seuranta numeron, jolla voi tarkkailla missä paketti kulkee ja koska tulee Optigenille perille.
Joten nyt vain kärsivällisyyttä tulosten odotteluun ja peukut pystyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti