perjantai 11. maaliskuuta 2011

Pentueilmoitus matkaan.

Eilen saatiin sitten myös pentueilmoituksen tiedot lopullisesti täytettyä kun  eläinlääkärimme lisäsi keskiviikona pennuille annetut sirunumerot pentueelle Omakoira -kantaan. Iltapäivällä pystyin sitten pistämään ilmoituksemme menemään kennelliitoon käsiteltäväksi.

Nyt Fennin kohdalla KoiraNet kannassa näkyy "Pent. määrä 1"
Itse pentutiedot tulvat Fennin alle näkymään vasta kun pentueilmoitus on kennelliitossa käsitelty ja saan siitä pentuemaksun maksettavaksi.Kuulin että pentuerekisteröinnit ovat edenneet aika nopeaa, joten oletan saavani pikkusten rekisterikirjat kotiin ennen luovutusajankohtaa :)

Tunnen itseni köyhäksi :/
Noin tuhatviisisataa jo pistetty likoon (oikean astutusajankohdan löytäminen (prog.testit/papa), astutusmatka (laiva, diesel, hotelli), astutuspalkkio, pentujen sirutus, näytteiden otto & lähtys, petujen terveystarkastus ja Opitgenin testimaksut).

Vielä on maksamatta isukki koiran omistajalle pentumaksu näistä viidestä vintiöstä, kennelliitolle rekisteröintimaksut ja muuta hankittavaa pikkusille uusiin kotiin viemiseksi, joten noin tuhannen euron maksut on siis vielä edessä.

Nyt vain toivotaan että testaus tuottaa niitä odotettuja hyviä uutisia ainakin osan kohdalla ja saisimme jokusen A-tyypin tuloksen, joka auttaisi jatkosuunnitelmien toteuttamisessa :)

Postista kertoivat EMS paketin menevän perille 5-6 päivässä ... sitten itse tutkimiseen menevä aika ...

2 uros pentua etsii hyvää ja aktiivista kotia !
1 uros pentu sijoitetaan lähelle kasvattajaa :)
  (jos sijoituskotia ei löydy pidämme pennun itsellämme).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti