tiistai 15. helmikuuta 2011

Fennin pennut 16 pv

Ny on kaikilla pennuilla silmät jo auki. Jokainen myös pönkää kovasti jaloilleen, toiset jo ottaa kunnolla asekeliakin :) Fenni viihtyy yhä enemmän jo pois pentulaatikosta, joka sinäänsä on ihan normaalia. Mielestäni pennut voisivat saada enemmänkin ruokaa kuin mitä Fenni pystyy nyt niille tarjoamaan, joten eilen pennut sai maistaa ensimmäistä kertaa kermaviiliä. Se meni hyvin kaupaksi, joten varmaan jo tällä viikolla/loppuviikolla saan hakea jauhelihaa tarjoiltavaksi, toki aluksi hyvin hyvin pieninä määrinä.
Fenni syö edelleen samaa ruokaa, johon siirryttiin astuttamisen jälkeen eli Royal Canin Sensible kuivaruokaa. Sekoitan siihen muutaman sentin levyisen palan Neufrau riisikana pakastetta. Pennut tulee myös käyttämään tuota kuivaruokaa.
Eilen kävin Musti&Mirri:ssä hakemassa lisää sapuskaa ja samalla ostin jokaiselle pennulle pentupakettiin pehmosen vetolelun ja valjaita ... jaa valitettavasti valjaita ei sitten ollutkaan kuin kolmet, joten kahdelle hankin kaulapannat. Tuohon meiltä pikku pennun pentupakettiin kuuluu myös mukaan Musti&Mirri´n alekortti, jolla pennun ostajat saavat kertaalennuksen hankkiessaan pikkuselleen, joko ruokaa ja/tai muita tarvikkeita :)
Mukaan tarttui myös pienehkö metallikapula, jota jo ehdinkin esitellä Fionalle, mutta ihan vielä tyttönen ei sitä ottanut suuhunsa. Pitääkin lähiaikoina alkaa totuttamaan Fionalle myös normaalia puukapulaa, se kun niin kivasti kyllä noutaa esim sisällä vessapaperirullia ja ulkona oksia - ei pidä päästää tuota luonnollisesti löytynyttä taitoa häviämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti