maanantai 3. tammikuuta 2011

Sunnitelmat 2011.

Tärkeintä tällä hetkellä on keskittyä Fennin pentujen tuloon ja saada ne maailmalle, sen jälkeen vasta aletaan kunnolla harrastamaan :) Synnytys ajoittuu vko 4-5/2011 & luovutus vko 12-13/2011. Toivottavasti sopivasti pentusia tulee, koska suunnitelmissa on sijoittaa näistä niin uros- että narttupentu.
Nämä pennut tulevat olemaan 11:sta Care Bears ruotsinlapinkoirapentue ja kennelimme 5.s sukupolvi. Pentujen takana emä Fenni, emänemä Nasta, emänemä emä Essi, emänemän emänemä Lola, joka syntyi vuonna 1993 kennelimme ensimmäisessä rlk-pentueessa.

Oma tokoharkkaveto alkaa jo vko:na (8), 10, 11, 12 ja 13 torstaisin 17-18. Lalan tokoharkkapaikan peruin kun ei sielä ehdi kuitenkaan käymään.
Koivulahden toko kokeet vielä harkinnan alla, vko 12.
Vääksyn lappalais erkkariin yritetään osallistua vko 12.
Muuten saa harrastukset, kokeet ja kisat odottaa alkukesään, joten harkkakausi 2/2011 aloitetaan sitten ryminällä ... pitää vain muistaa hakea ryhmiin tarpeeksi ajoissa.

Toko:
Lala & Nasta: kisataan virallisissa & epävirallisissa kokeissa.
Fenni: jatketaan harkkaamista pentuloman jälkeen ja kesällä/syksyllä varmaan suunnataan epävirallisiin kokeisiin.
Sande, Sere (& Saga): jatketaan viime vuoden tapaan harkkaryhmissä ulkokaudesta lähtien.

Agility:
Lala: jatketaan kisaamista medi2:ssa & agirotu, rotumestaruuskisat.
Nasta: satunnaisesti muutama kisa medi1 & ehkä myös agirotu, rotumestaruuskisat.
Sande & Sere (ehkä myös Saga): jatketaan harkkaamista, jos vain sopivat harkkapaikat löytyy. Kevään aikana harkataan mm. keppejä kotopihassa. Sanden ja Seren kanssa tekisi jo mieli kokeilla kesällä/syksyllä epävirallisia ;)

Näyttelyt:
Nasta, Suni, Lala, Fenni, Sande, Saga, Sere, Fiona ja ehkä myös Fido: osallistutaan sopiviin näyttelyihin kotimaa & ulkomaat.

Koiratanssi:
Lala, Fenni, Sande ja Sere: harkataan uusia ja jo opittuja juttuja ...kovasti tekisi mieli jo palata Lalan kanssa kisaamaankin, katsotaan :)

Pentu Toko & Agility:
Fionalle katselen sopivaa PentuToko ryhmä keväälle/kesälle. Toivottavasti saadaan jokin ryhmä ja voitaisiin siitä sitten jatkaa vuosi loppun sopivissa ryhmissä. Fiona myös PentuAgilityyn & omat harkat alkukesästä lähtien, heti kun päästään ulkokentälle & kun omaan pihaan saadaan esteitä :)

Syksyllä toivotaan meille saapuvan kovin odotettu rlk-vahvistus ;)
Loppuvuodesta / vuodenvaihteessa on suunnitteilla astutusmatka taas Ruotsiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti