keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tulevan suunnitelmia harrastusten osalta.

Kuten kaikki jo tietää on meikä täysillä hurahtanut tokoon. Toki myös agility on hyvin pitänyt suosiotaan yllä, mutta muut lajit alkaa jäämään taka-alalle :)

Koirat joiden kanssa tokotan tällä hetkellä ovat Lala, Nasta, Fenni, Sande, Saga ja Sere.
Lala kisaa alokasluokassa ja harjoitellaan jo kovasti avoimen ja vähän muitakin liikeosia. Olemme kisanneet virallisesti 3 kisaa joista kiva nousujohteinen tulosrupeama ALO3, ALO2 ja ALO1, joten yritetään tänä syksynä saada 2 ALO1:stä lisää. Sitten talven aikana siirrytään harjoittelemaan kunnolla avoimen luokan liikkeitä ja toivottavasti keväällä/kesällä voidaan startata avoimessa.
Nasta kisaa myös alokasluokassa ja hiotaan pelkästään niitä liikkeitä, tavote nousi kerta heitolla 100 pisteestä TK1:n kun tyttö työskenteli niin hienosti Närpiön kokeissa saaden 153 pistettä (joka sisälsi liikkeestä maahanmon 0 tuloksen), joten meikäläisessä heräsi että kyllähän tässä olisi mahdollisuuksia :)
Fenni on vasta osallistunut yhteen epäviralliseen kokeeseen, josta tyttö sai kasaan hienot 178,5 pistettä ja ALO1 tuloksen sijoittuen 2.ksi. Keskitytään harkkaamaan perusasioita, seuraamisen pätkätyöskentelyä ja käännöksiä. Seisomisen ja maahanmenon nopeaa ragointia ja sen jälkeen kestoa. Paikallamakuun ennätys tuli viikonloppuna noin 3 minuuttia, kun se sitä ennen oli ollut 1,5 miuuttia :) Joten tuota kasvatetaan ja yritetään mennä reilusti 4-5 minuuttiin ja erityisesti siihen että osaisi maata rahoittuen, ettei pää pyörisi tutkanlailla.
Sande, Sere, Saga jatketaan perusasioiden opiskelua ja katsotaan miten innokkaina kopla toimii. Keväällä katsotaan uudelleen tilannetta, kun ulkokauden harkkaharku on ajankohtainen. Vielä meillä on tällä jaksolla jokaisella viitisen ryhmäharkkaa jäljellä ja sen jälkeen jatketaan omatoimisella harkalla talven yli.

Koirat joiden kanssa harrastan agilitya ovat Lala, Nasta, Sande, Saga
Lala kisaa nyt Medi2 luokassa, josta jo tuloskin saatu. Joten olen jo enemmän kuin tyytyväinen kauden tuloksiiin. Harkkaillaan tämä kausi valmiiksi, opetellaan varmuutta ohjaukseen (Moilasen vinkit). Sitten ollaan talvikausi taas rauhassa ja odotellaan kunnes 2011 kevätkesän ulkokausi alkaa.
Nasta kisaa tänä vuonna viimeistä kautta yksilöissä, satunnaisesti/tarvittaessa tulemme osallistumaan ensi vuonna agirotuun, lappalaismestaruuksiin ja PM-joukkueeseen. Toki joitakin harkkoja tullaan ottamaan, koska tatsi hommaan pitää olla tallella, muutoin ei satunnaisiin kisoihinkaan tarvitsisi osallistua.
Sande joka aloitti lajin kevätkesällä ja nyt siis jatkaa toista harkkakautta (elo-loka). Tulemme kevätkesälle hakemaan ryhmää, niin paljon poika lajista pitää ja se on mennyt huimasti myös eteen päin.
Saga joka aloitti heinäkuussa (5 kertaa) lajin jatkaa harkkaa jakaen velinsä kanssa paikan nyt samassa ryhmässä. Tulemme ehdottomasti hakemaan kevätkesällä ryhmää myös Sagalle. Tyttö on ollut super nopea oppimaan ja yllättävän suoraviivainen ja omatoiminen suorituksissaan, irotaminenkin onnistuu, ihanaa.

Tulevia kokeita / kisoja vielä tänä vuonna:

TOKO
5.9. Vöyri - Lala
11.9. Seinäjoki - Nasta
18.9. Kokkola - Lala
19.9. Kristiinankaupunki - Nasta
2.10. Pietarsaari - Lala
10.10. Vaasa / Kokkola - Lala tai Nasta
16.10. Jyväskylä - Lala tai Nasta

AGI
4.9. Vaasa - Lala, PM-joukkue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti