sunnuntai 15. elokuuta 2010

Nasta Oulussa medi1A kisan 2.

Nastan Medi1 A-rata oli se toinen hyväksytty ratasuoritus, joten vaikka kahden kiellon lisäksi tuli vielä paljon yliaikaa olimme sillä sijalla 2. :) B-radalta tuli hylky, joten Nastalla ei tänä vuonna mahiksia sijoittua lappismestaruuksissa. Lalan Medi2 A-rata oli hylky, joten siinä meni heti mahikset lappismestaruuksissa. B-radalla tuli virhe okserilta ja viimenen keppi piti korjata, joten 10 + 8,23 yliaikaa toi tuloksen 18,23. Tosi tyytyväinen silti olen, koska tuo oli meidän toinen startti 2-luokassa ja siten myös enimmäinen tulos sieltä. Muutoinkin radalla oli tosi kiperiä kohtia, joista selvittiin ja muutoinkin Lala teki varsinkin B-radalla hyviä kohtia, niin ja tuli vain yksi pyörähdys :)
Erityiskiitokset vielä Mika Moilaselle niistä kullan kalliista koulutusvinkeistä, joita saatiin kesän Woff´n agikurssilla, hienosti alkaa toimia !
Alla vielä Nastan hienot palkinnot:
Nasta alkaa siirtymään agilitystä eläkkeelle, joten voipi hyvinkin olla että nämä olivat sen viimeiset viralliset kisat. Epävirallisissa medien PM-joukkueessa ollaan vielä varakoiran, jotka ratkotaan 4.9.
Ehkäpä meidät vielä nähdään ensi vuonna agirodussa & lappalaismestaruuksissa :)
Olen kovin tyytyväinen Nastan viimeiseen kisavuoteen (sis vain muutaman kisan), kasaan saimme mm. Nastan kaikkien aikojen parhaimman tuloksen heti vuoden ensimmäisestä startista, jolla sijoitus 3.s. Ja toinen palkintopalli sijoitus oli Oulussa A-radalta. Tuon lisäski on yksi 3. sija epävirallisista kisoista :) Vaikka agility siirtyykin Nastan harrastuksissa taka-alalle, toiminta ei kuitenkaan lopu. Siirrymme toko ja näyttelypuolelle, jossa toivottavasti voimme vielä jatkaa useampia vuosia, ikää tytöllä on nyt 8v 8kk.