perjantai 12. maaliskuuta 2010

Fennin torstainen tokoharkka.

Taas oltiin Fennin kanssa Toko harkassa, jonka veti Nina Nässlin. Meitä oli monta (6 koirakkoa) paikalla, mutta silti kaikki päästiin pari kierrosta.
Fennin kanssa otettiin enkalla varvilla käännöksiä vasempaan ja oikeaan, Nina kertoi hyvän vinkin jolla aloitetaan harjoittelemaan vasempaan käännöstä (imutusta käännökseen ja muutama peruutusaskelta), katsotaan meneekö Fennille perille mitä pitäisi tehdä kääntyessämme. Oikeaan käännös oli suht.ok, joten erityisemmin sitä ei tarvitse harjoitella, keskitytään nyt tuohon vasempaan kääntymiseen. Parilla seuraavilla  harkkakerralla voin hioa omaa tekniikkaani kun Susanna ja Henna tulevat vetämään harkkoja.
Otimme samalla rundilla myös hyppyä, jossa tällä kertaa ei enään tarvinnut tehdä esteeseen viritteleviä vauhtihyppyjä tms. Pikkasen pidettiin kontaktia istuessa lähtöpaikassa ja heti kun annoin luvan hypätä Fenni läksi hienosti suorittamaan estettä. Sovittiin että nyt hetken käyn palkkaamassa sitä esteen edessä, jolloin mukaan tulee oikeaoppinen alokasluokan kääntyminen ja sitten pikkuhiljaa seisominen. Hienoa :)
Toisella rundilla me otettiin liikkeestä maahanmenoa, ensiksi paikallaan pikaisina ja nami lensi, sitten naminlennon odotusaikaa pidennettiin. Viimeseksi tehtiin kerran liikkeestä, lyhyt muutaman askeleen seurautus ja käsky maahan ja taas nami lensi. Super hienosti meni :)
Siinä ennen takaisin autoon menoa leikittiin Fennin kanssa lumipalloilla.

Alla pari kuvaa Fennistä treenihallin ulkopuolelta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti