maanantai 28. toukokuuta 2012

Lalan vuoden eka agistartti, valitettavasti yliaikaa - 3.sija :)

Luokat oli sellaisessa järjestyksessä että 2-luokka kisasi viimesenä ja E hyppy rata kisailtiin ensin.
Lala oli innoissan, mutta Eija oli keksinyt mielenkiintoisia putki ratoja ... kummassakin radassa 7 putkea ja järjestys, niin että ohjaajan muistia koeteltiin jotta muisti mennä oikeaan suuntaan.

Rataantutustumisessa

Lalan kanssa E-radan sarttisuoralla (Marja Lehtimäen tallentamalta filmiltä).

E-radalta ratavirheitä 0, mutta valitettavasti yliaikaa jotain päälle 4 sek, jolla kuitenkin sijoituttiin kivasti 3. sijalle :)

Yllä Lala palkintopallilla  ja alla tyytyväinen koirakko :)
kuvat: Marja Lehtimäki D-rata ohjausvirheestä hyl ... samanlainen hyppy tehty jo samana päivänä useaam kertaan ja ohjaaja jättää ohjauksen puoleen väliin, joten Lala hyppäs takasin.... no loppu meni sitten siinä pikku potutuksessa itseäni soimaten ja se aiheutti myös lepsuilua ja mm toisenkin esteen väärin suorittamisen, mutta muutoin mielenkiintoinen ja onnistuneet startit tälle vuodelle.
Nyt katselemaan mihin kisoihin seuraavaksi :)

Vähän lalaa kenkutti kun D-radan palkintojejen jaossa koirakot saivat vikilelu autot ... ja iste sai vain kiitos tikkuja, joten Lala kävi sitten itse hakemassa autosta haluamansa lelupalkan ... :)

Kisojen jälkeen pidettiin pikkusen länderi tapaamisen kun samoissa kisoissa oli myös Lumo & Tanja ja paikalle saapuivat myös Heta & Marja, niin ja Tanjalla mukana myös pikku Syke :)

Alla Lala & Syke :)


  
Iloinen ja tyytyväinen tyttö :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti