perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tulevan suunnittelua.

Aloitetaan Nastan kuulumisilla ... muori voi tosi pirteästi, eilen tuli vähän jonkinlaista kudosnestettä alimmaisten tikkien kohdilta ... soitin varuiksi klinikalle siitä, aamulla kaikki näytti hyvältä ja kuivalta :)

Tulevana kesänä tullaan harkkaamaan ja kisaamaan tokossa & agilityssä, että harjoitellaan verijälkeä ja jatketaan temppujen harjoittelua mahdollisia tulevia koitoksia silmällä pitäen :)

Näyttelyihin tullaan myös osallistumaan jonkin verran niin vanhempien konkareiden, pikkupoikien että ehkä myös Fionan kanssa ... jälkimmäisellä on karvanlähtö, joten sen kohdalla tuollaiset haaveet voi ehkä siirtää syksylle.

Sanden kanssa odotellaan jo pitkään suunnitteilla olevaa morsmaikkua kylään ja toivotaan että kaikki etenee ajatellusti ja saamme suomeen ihana mustan lisän :)

Elokuussa on tarkoitus käyttää pikkupojat (Caamos, Cosmos & Pelle) ja Fiona terveystarkeissa;
otetaan HD (lonkat), ED (kyynerpäät) ja PL (polvet). Sitten aikannan ennen mahd. astutuksia tutkitaan kaikilta vielä silmät. Pikkupojillahan prcd-PRA tulokset jo tiedossa: Caamos A ja Cosmos & Pelle B.

Sagan kanssa käydään jossain vaiheessa syksyllä silmäpeilauksessa ja varmistellaan sitten miten vuoden vaihteeseen / seuraavalle keväälle suunnitellut pentusuunnitelmat etenee.

Aloittelen juuri talvilomani ... joten toivotan teille kaikille Hyvää Pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti