maanantai 7. marraskuuta 2011

Toimelias viikonloppu.

Perjantaina oltiin Fiona (18.) Caamos (10.) ja Heta (16.) keppitreeneissä.
Fiona ja Hetan osuus lähemmin japsiblogissa.
Caamos oli ylienerginen ja tuli hapulikohtauksiakin jolloi poika juoksi ympäri kenttää, emännän peläten ettei vain satuttaisi itseään.... :(


Lauantai meni valmistellessa aitauksia soransiirtoon, mutta valitettavasti vielä ei soraa saatu kuljetettua. Tulipa alueet trimmattua ja pariin laitettua kangaat jo valmiiksi odottamaan.

Sunnuntaina kävästiin Lalan kanssa tokokokeissa, jotka oli sisällä hallissa ja näin aiheutti Lalalle kovasti haistelua, seuruu meni täysin pieleen = 0. Liik.maahan 2 "maahan"-käskyä ja jonkin verran mutkittelua kun kävin takana = 5, Luoksetuloon olin tyytyväinen, tyttö pysähty, mutta valui aika lailla, joten tältä tuomarilta = 0. Liik.seisominen meni käsksytä hyvin, mutta siinäkin kun kävin takana niin kääntyili = 7, Nouto oli innokas ja hyvä ... en tiedä mistä meni piste = 9. Kaukoissa vaihdeot tosi hyvin, mutta alun "maahan"-käsky piti antaa tuplana = 8. Hyppy oli päivän erikoisuus, flikka lähti upeesti hyppyyn, muttei malttanut istua toiselle puoelle vaan hyppäs samoin tein takasin = 0. Tuloksena pohjanoteeraus pisteet 74, sija 7/7.

Ehdin vain pikasesti kääntyä kotona juua kahvit ja sitten Fionan kanssa menoksi keppitreeneihin, joista taas voit lukea tarkemmin japsiblogin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti