perjantai 7. lokakuuta 2011

Nasta & Lala - tokoharkka.

Eilen oli sitten viimeset kausiryhmien tokoharkat, mukanani oli Nasta ja Lala. Nastan kanssa upee 2,5 min paikallamakuu ja hyppy. Lalan kanssa molemmat luoksetulon seisahtumiset onnistui superisti! Otettiin myös hyvin onnistuneet kaukot (namit istumisita), hyppy & liikkeestä maahan.

Nyt pitää alkaa suunnittelemaan omia talvikauden harkkoja ... Nastan, Fennin ja Sanden kanssa pysytellään pääasiassa alo-luokan liikeosien harjoittelimessa.
Lalan kanssa jatketaan avo-luokna luoksetulon seisahtumista ja varmistellaan noutoa, jonka lisäksi jatketaan nyt hyvien vinkkien jälkeen ruudun ja askelien harjoittelua ja otetaan myös mukaan metallinouto, ohjattunouto ja jos vain saadaan aikaseksi myös tunnarin harjoittelua pitäisi jatkaa. Fionan, Caamoksen, Cosmoksen, Pellen kanssa jatketaan samoilla aiheilla kuin tähänkin asti, perusjuttuja & eritoten seuraamiskurssin vinkeillä oikean paikan löytymistä ja lisäätään takapään hallintaa.

Katsotaan sitten miten saan itseni vauhtiin eri harkkavuorojen kanssa, mutta halu olisi harkata enemmän suunnitelmalliesti :)
Mielelläni harkkaisin myös kimpassa tuttujen kanssa, joten jos kiinnostaa ota yhteyttä!
Fiona & Heta osallistuu myös Kombi kurssille Koivulahdessa loppuvuodesta sis ½ tottista + ½ agia. Cosmoksen olen ilmottanut pentukurssille, joka olisi 5 kertaa marras-joulukuun aikana Koivulahdessa.
Keväällä on tiedossa BH & jälki harkkaa rlk porukassa, kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti